Es saprotu Jāni Rebli, ka Tu mums esi cīņu meistars un vispār ļoti atlētisks, tikai nez ko Tu teiktu ja mani satiktu aci pret aci - takā labāk ar saviem spriedumiem par manu fizisko sagatavotību nemētājies - es Tevi vēl apvainojis neesmu.
Piedodiet par oftopiku!
Un par to izsvarotību Tu Aivar pats jau atbildēji un apstiprināji, ka šai izsvarotībai ir ļoti liela nozīme - protams tas ir individuāli, bet princips paliek tāpat un ja ņem vērā, ka MP ir gludais automāts tad tas ir domāts šaušanai ar skrotīm un es to arī testēju sportinga laukumā - nu garām...
Bet protams šaut jau var ar visu!
Un vispār kāda tam visam nozīme - kamēr paši nenonāk pie prāta, ja nonāk, tikmēr nekāda stāstīšana nelīdz!!!
Ja par labiem pusautomātiem, tad Browning Maxus ir nepelnīti aizmirsies. Benellis jau ar nav no sliktākajiem. Bet, maizi griežot, šķēle būs vienāda, gan ar Boker, gan Puma, gan no mencu zāģa taisītam nazim. Vienīgi nesaprotu, kā jauns mednieks, ieejot veikalā, lai saprot, kas viņam krīt. Ne zināšanu, ne prakses par ieplecošanas paņēmieniem. Ar katru ieroci jāpiestrādājas individuāli gan pie spoguļa mājās, gan daudz šaujot, gan laidi piedzenot sev. Un tikai tad var salīdzināt, kad sāk izjust nianses.
Viss labākais veids kā nepalikt par luni un nezaudēt reālo saprātu ieraugot tik ieroču tad tas ir iet ar kādu pieredzējušo mednieku kurš tiešām parādīs kā labāk, piemetīs aci vai nav brākis un vēl visādus knifiņus atkodīs, jo jaunas ieraudzīs paņems un viss tad šis te ierocis būs tavs tuvāko gadu laikā!
Palasot komentarus, secinaju ka daudzi mednieki kuri lieto Benelli Vinchi neprot izladet patronas no pastobres,neraustot aizslegu, ludzu video kungiem, kuri to vel neprot.
/>
Un nesaprotu vienu, ka var iegadaties un lietot ieroci, kuru neesi iepazinis un neparzin ieroca pat sikakas detaljas.
Temas autoram iesaku pakrat naudinu un panjemt Benelli.
Atvainojos par rakstu bez garumzimem un mikstinajuma zimem.
Citas MARKAS binelli nau tādas funkcijas ,lai arī šo vinci modeli izcilāju,bet man viņs neder,var ielādēt tikai 3 patronas, man bieži ŠAUTUVĒ patīk pašaut 5 reizes
Suņi: Čau Čau un Labradors...protams dzen tikai putru no katla :)
Medību trofejas: 7
28.11.2012. 20:05
Oskar, vispār paldies par pamācību - ja godīgi šī nianse par izlādi bija viens no pirmajiem jautājumiem ko jautāju pērkot, bet tajā veikalā nezināja un vienā citā ari teica,ka jārausta aizslēgs. Nu pat pamēģināju un jāsaka, ka tā poga ir diezgan stingra, bet šis izlādes veids noteikti ērtāks un galvenais ievērojami klusāks, nekā klaudzināt aizslēgu...
Piedodiet par oftopiku!
Un par to izsvarotību Tu Aivar pats jau atbildēji un apstiprināji, ka šai izsvarotībai ir ļoti liela nozīme - protams tas ir individuāli, bet princips paliek tāpat un ja ņem vērā, ka MP ir gludais automāts tad tas ir domāts šaušanai ar skrotīm un es to arī testēju sportinga laukumā - nu garām...
Bet protams šaut jau var ar visu!
Un vispār kāda tam visam nozīme - kamēr paši nenonāk pie prāta, ja nonāk, tikmēr nekāda stāstīšana nelīdz!!!
Kāda tur pieredze.
Un nesaprotu vienu, ka var iegadaties un lietot ieroci, kuru neesi iepazinis un neparzin ieroca pat sikakas detaljas.
Temas autoram iesaku pakrat naudinu un panjemt Benelli.
Atvainojos par rakstu bez garumzimem un mikstinajuma zimem.