Manuprāt viss atkarīgs kādā vietā stāvi uz masta,es parasti izvērtēju šaušanas ispējas,ja varbūtība,ka cūku bariņš iet garām metrus 20-30 un ir krūmi,vai zāle,tad kāpēc otrajā stobrā neieliktu renkas?
Slēpts
09.12.2012. 13:35
Tieši tādēļ ari neielikt,krūmi + zāle pilnīgi neprognozējams rezultāts renkām,kuras jau tā 30m ir izšķīdušas ka nosegs alni.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Lisa, Džimbo, Rokijs, Kleo
Medību trofejas: 21
09.12.2012. 14:18
kungi ejiet jūd d.,.... jūs vispār zināt kas notiek ar bebru ja to nošauj ar lodi no 12 kalibra??? pats gadā pa 6 ar lodi nošauju, bet tikai tāpēc ka renkas tik tālu neķer, ja nošauj ar lodi labi ka ir ko sunim vienai dienai ko ieēst, bebrs nav lietojams, ķīselis vien.
Jāni bet vai Tu zini ka pastāv arī citi ieroči un citi kalibri,bez Tava 12?:D:D
Slēpts
09.12.2012. 14:43
Nav Jāni tik traki, vismaz no 30-06 pazūd tikai galva.
Dzintar, 12k patronas bebru šaušanai būs dafiga lētāk nekā pirkt spec plinti bebram, tikai tapēc, lai kādam izpatiktu :D
Jāni Rebli. Es pat bebrus šogad šāvu ar lodi, jo vairākkārt pamēģinot dažādu patronu renkuļu blīvumus tie man ieviesa neuzticību. Izkliede drausmīga. Un bebram šaujot galvā ar 12k no pārējā korpusa pietiek ir sev ko katliņā izšmorēt ir sunim kārtīgas pusdienas sanāk. Un vēl bebri sekmīgi tiek medīti ar lamatām.
cūku bariņš iet garām metrus 20-30 un ir krūmi,vai zāle,tad kāpēc otrajā stobrā neieliktu renkas?
Tu saproti, kas notiek, ja renkuļu lādiņš ķer zāli vai krūmus??? Varu paskaidrot - renkuļu kūlis tiek izšķaidīts un trāpījuma vieta ir pilnīgi neprognozējama. Rezultāts viens - cūka (vai cits medījums) tiek nolemts lēnai nāvei....
Var jau būt,ka dažiem ir tik daudz naudas,ka var katram zvēram iegādāties savu ieroci.
Tas nevar būt par iemeslu, lai kropļotu dzīvniekus.
Dzintar, 12k patronas bebru šaušanai būs dafiga lētāk nekā pirkt spec plinti bebram, tikai tapēc, lai kādam izpatiktu :D
Tu saproti, kas notiek, ja renkuļu lādiņš ķer zāli vai krūmus??? Varu paskaidrot - renkuļu kūlis tiek izšķaidīts un trāpījuma vieta ir pilnīgi neprognozējama. Rezultāts viens - cūka (vai cits medījums) tiek nolemts lēnai nāvei....
Tas nevar būt par iemeslu, lai kropļotu dzīvniekus.