Mednieku organizācija: uz 8 nevar salasīties nekad
Atrašanās vieta: dīvāns, dators
Medību stāžs: arvien lielāks
Aprīkojums: ir
Suņi: vakcinēti
10.12.2012. 16:23
Vajag pašam lādēt, tad viss būs bumbās, baigi labi krīt... principā viss..
Pilnīgi piekrītu. Vienā kabatā ar ļipučku, otrā ar sveci ,trešā ar kartupeļu miltiem ,ceturtā uz drāts savērti, piektā rindās ar sērkociņiem galvenais attiecīgi pulveri bērt tad i lodes nevajag.
Slēpts
10.12.2012. 17:16
Edgar man neviens ;) pūdeli nevajag uzskatīt par slīkšanu ;)
Edgar, samierinies, ka medij savādāk kā Tu un pietam sekmīgi. Tēmas nosaukums ir skaidrs, par masenēm un citām lodēm meklējam atsevišķu tēmu kurā paspīdēt.
Ko jūs?ne jau munīcija kropļo dzīvniekus,bet gan šāvējs.Ja nepazīsti savu ieroci tad kā var zināt ar kādu lodi šaut?Pats izmantoju renkas diezgan bieži,ne jau tādēļ ka būtu sūdzības par šaušanas prasmi,kas ir gana laba gan šautuvē gan mežā.Vienkārši patīk labu renku lādiņa efekts.Šausim ar prātu un vis būs OK.
6,2mm - bukiem, sivēniem, vilkiem, lūšiem, bebriem.
Ja ir tikai gludais, tad šiem lopiņiem līdz 30-40m es ar lodi nešautu.
6,2mm pietiekami efektīvi visu izdara, bet lode - liels caurums...
Mednieku organizācija: uz 8 nevar salasīties nekad
Atrašanās vieta: dīvāns, dators
Medību stāžs: arvien lielāks
Aprīkojums: ir
Suņi: vakcinēti
10.12.2012. 21:41
nopērc maseni un tev visas šīs te problēmas atkritīs, krīt viss sākot no zvirbuļa lieluma dzīvnieks un beidzot ar kārtīgu bebru. Lielākais 32 kg
Edgar, es ne brīdi nešaubos , ka esi šāvis arī lielākus bebrus par 32kg tikai nosvērt nav laimējies jo masene priekš tādiem ir par vāju a vot renkas savā distancē pašā laikā.
Pilnīgi piekrītu. Vienā kabatā ar ļipučku, otrā ar sveci ,trešā ar kartupeļu miltiem ,ceturtā uz drāts savērti, piektā rindās ar sērkociņiem galvenais attiecīgi pulveri bērt tad i lodes nevajag.
Ja ir tikai gludais, tad šiem lopiņiem līdz 30-40m es ar lodi nešautu.
6,2mm pietiekami efektīvi visu izdara, bet lode - liels caurums...
Edgar, es ne brīdi nešaubos , ka esi šāvis arī lielākus bebrus par 32kg tikai nosvērt nav laimējies jo masene priekš tādiem ir par vāju a vot renkas savā distancē pašā laikā.