Sogad laikam kaada braaka partija ienaakusi,koleegim arii bija taadas pasas probleemas....
Iepriks saavu ar S@B viss bija labi, atsecku nebija..
Sogad sauju ar hornady un sako..
Nu cik skatos nesprāgst tieši 30-06.man sestdien nesprāga 3 patronas ,divas pēc kārtas ,tad divas gāja vaļā un atkal nākošā nesprāga.Šodien aizstiepu karabīni pie meistara lai skatās kur problēma ,bet nu jau laikam saprotu ka patronas vainīgas,pirmstam izšāvu Hornady paciņu,problēmu nekādu
Slēpts
11.12.2012. 09:36
Nezinu, vai visiem tā skaitīsies problēma, bet tomēr... Sestdien biju liecinieks, ka s&b (.30-06, "ar zaļo galu") no mežacūkas mugurkaula skriemeļiem tika izņemta pilnīgi neskarta...bija pazudis tikai pats zaļais gals.
Precīzi jau nezinu kā tur ir jābūt "pēc grāmatām", jo pats nemedīju ar šo munīciju, taču tas vairumam likās neparasti, jo parasti kaut kāda deformācija bija notikusi. Bija sajūta, ka pārstājuši darboties fizikas likumi :)
Īpašais piedāvājums decembra mēnesī NORMA munīcijai!
Purnavu muižā decembrī, pērkot vismaz 60 NORMA patronas, iegūsi 10 minūtes šautuvē* BEZ MAKSAS!
Kā arī, neatkarīgi no apjoma, ja nomainīsi savu līdzšinējo munīciju uz NORMA munīciju, varēsi piešaut ieroci šautuvē* BEZ MAKSAS!
Slēpts
12.12.2012. 06:57
no pacinas sb 11,7gr. bezsvina ,nespraga viena ,domaju ka plintes vaina ,bet palasot komentarus tomer ne ,par tadu cenu sis patronas vairs nepirksu ,pargaju uz sako 11.7gr. bezsvina pagaidam ok.,ari blivums labaks.
Īpašais piedāvājums decembra mēnesī NORMA munīcijai!
Purnavu muižā decembrī, pērkot vismaz 60 NORMA patronas, iegūsi 10 minūtes šautuvē* BEZ MAKSAS!
Kā arī, neatkarīgi no apjoma, ja nomainīsi savu līdzšinējo munīciju uz NORMA munīciju, varēsi piešaut ieroci šautuvē* BEZ MAKSAS!
Diezgan neinteresants piedāvājums! Ja es pērku medību munīciju par 100 Ls, kura man pietiks kādiem 2 gadiem, tad 10min šautuvē, khm, neliekas nopietni. Labāk būtu iedevuši 10-15% atlaidi, lai var nopirkt vēl +10 patronas :)
Ar s&b šaujot nav bijis problēmu, taču šovasar nopirku paciņu 308win un konstatēju, ka attālums no lodes smailes līdz patronas dibenam mainās 2 mm robežās, respektīvi,lodi čaulā ievieto, kā sanāk.
Mednieku organizācija: uz 8 nevar salasīties nekad
Atrašanās vieta: dīvāns, dators
Medību stāžs: arvien lielāks
Aprīkojums: ir
Suņi: vakcinēti
21.12.2012. 22:40
Ir jau pieļaujamais atālums līdz vītnei, noteikti ka šie 2 mm ir iekš pieļaujamā.
Ir gan , tikai šāvienu izkliede arī mainīsies. Ir daudzi mednieki kas nepērk visu paciņu līdz ar to veikalniekam rodas iespēja papildināt paciņas ar patronām kas lādētas kādā pierīgas pagrabā.
Slēpts
22.12.2012. 06:47
Ir daudzi mednieki kas nepērk visu paciņu līdz ar to veikalniekam rodas iespēja papildināt paciņas ar patronām kas lādētas kādā pierīgas pagrabā.
kur tad tā notiek? tur jau man tā liekas var dabūt pantu
Iepriks saavu ar S@B viss bija labi, atsecku nebija..
Sogad sauju ar hornady un sako..
Precīzi jau nezinu kā tur ir jābūt "pēc grāmatām", jo pats nemedīju ar šo munīciju, taču tas vairumam likās neparasti, jo parasti kaut kāda deformācija bija notikusi. Bija sajūta, ka pārstājuši darboties fizikas likumi :)
Diezgan neinteresants piedāvājums! Ja es pērku medību munīciju par 100 Ls, kura man pietiks kādiem 2 gadiem, tad 10min šautuvē, khm, neliekas nopietni. Labāk būtu iedevuši 10-15% atlaidi, lai var nopirkt vēl +10 patronas :)
Ir gan , tikai šāvienu izkliede arī mainīsies. Ir daudzi mednieki kas nepērk visu paciņu līdz ar to veikalniekam rodas iespēja papildināt paciņas ar patronām kas lādētas kādā pierīgas pagrabā.
kur tad tā notiek? tur jau man tā liekas var dabūt pantu