Nu blin vairs nervi netur lasot vienu otru komentāru.Arī man ir tāds Vepris jau trīs gadus. Precizitāte mani apmierina pat ļoti,izjaukt var dažās sekundēs,iztīrīt katru spraudziņu atšķirībā no citiem ieročiem kas jāved pie meistara lai to iztīrītu.Tas ir domāts dzinējmedībām nevis krāniņu mērīšanai.Man ir pārtaisīta laide un vēl šis tas un izskatās tīri ētiski.Egil ja interesē sīkāk uzraksti.
Egīl,manuprāt,SVD ir izcili nepiemērots tieši dzinējmedībām ,dēļ sava svara un garuma....plus vēl gribu redzēt ,kā ar 1,2m garu šaujamo ielocīsies piebāztā mašīnā:)
kehleriits vizuaali man arii patiik, bet vai ir vajadziiga uzgriezjnju atsleega ar zelta graveejumiem, galvenais lai taa pilda savas funkcijas! vepris man iet divlatniekaa uz 100m,un tas jau mani neapmierina, bet kehleriisha traapijumus nevareeju savaakt mazaak kaa 6cm aplii (kaut izstiepies)
Es nesaprotu, ko var plēsties. Cilvēks ir nolēmis pirkt vepri, lai pērk! Savu funkciju viņa izvēlētā plinte jebkurā gadījumā pildīs. Mans subjektīvais viedoklis, šaut var arī ar pagali. P.s. daudz Jums visiem pūdeļus 2013!
...savulaik kņopienes volgu arī dažādi šišaras pa visu makti gribēja iegūt savā valdījumā.,:)).
...bet ,ja kādu plinti grib pirkt dzinējmedībām,tas nozīmē šaušanai pa skrejošu medījumu. šeit es gribu ieteikt ar iecerētā modeļa plinti rast iespēju izšaut šautuvē pa skrejošu papīra alni vai cūku. tad arī radīsies pareizās atziņas un apjausmas par attiecīgo plinti.
...ja patīk krievu plinte.vajag pirkt,secinājumi un atziņas no personīgās pieredzes ir visvērtīgākie un dārgākie.,:),es arī plinšu "evolūciju" uzsāku ar krievu plintēm.
...zinu daudzus medniekus kuri krievu plintes cenšās nomainīt vai ir nomainījuši uz rietumu ražojumiem,bet nenāk prātā o-otrāds gadījums,kur kādu braunu ,vai tikku,vai zaueri,vai utt.,utt. kāds censtos nomainīt uz krievu ražojuma plinti.,:).
Arī Es mācījos uz savas pieredzes,dārgi bet pamācoši,tā arī kļuvu par sertificētu armijas ieroču meistaru,uzkatu ka ši tēma ir tīri provokatoriska jo reāli domājoši mednieki nevarētu būt tik aprobežoti,to visu lasot sāk nākt domas par Nīčes spriedelējumiem par cilvēkiem un zemcilvēkiem!
Dzintar un kas tur tik slikts? nopirks vepri, tālāk iegādās virpu - iemācīsies virpot. vēlāk iegādās frēzmašīnu. apgūs metālapstrādi un būs mums par vienu kompetentu speciālistu vairāk. bet ar laiku viss tas apriebsies un ieliks to vepri atpakaļ ss.lv un nopirks kādu blaser vai brauni. vēlreiz saku: šaut var arī ar pagali, bet vai to vajag....?
Piekrītu, gan jau visi krievu ražojumi ir pēdējie mēsli. Lūdzu, speciālisti, salieciet visu pa punktiem (pirmais, otrais, trešais utt ) kas konkrēti krievam ir slikts un rietumu ražotājam labs. Bez nekādām tukšām pļāpām, tikai lūdzu konkrēti par lietu. Manā gadījumā vajag lai būtu sporta tipa laide, aptvere ne mazāk kā 5, lai varētu ātri un viegli iztīrīt stobru un mehānismu.Un būtiska arī cena.
...bet ,ja kādu plinti grib pirkt dzinējmedībām,tas nozīmē šaušanai pa skrejošu medījumu. šeit es gribu ieteikt ar iecerētā modeļa plinti rast iespēju izšaut šautuvē pa skrejošu papīra alni vai cūku. tad arī radīsies pareizās atziņas un apjausmas par attiecīgo plinti.
...ja patīk krievu plinte.vajag pirkt,secinājumi un atziņas no personīgās pieredzes ir visvērtīgākie un dārgākie.,:),es arī plinšu "evolūciju" uzsāku ar krievu plintēm.
...zinu daudzus medniekus kuri krievu plintes cenšās nomainīt vai ir nomainījuši uz rietumu ražojumiem,bet nenāk prātā o-otrāds gadījums,kur kādu braunu ,vai tikku,vai zaueri,vai utt.,utt. kāds censtos nomainīt uz krievu ražojuma plinti.,:).
NE TI CU!
Nu neticu un viss:) Varbūt negadījuma pēc ir sanācis šāds blīvums?