Piemirsu piebilst , Jānim Pakalnam- tur Lietuvas bodē bija arī 20.k lādēšanai ,čaulas un konteineri atceros tīri ka bija ,tikai kādas 70 vai 76mm nepateikšu.
Es pats nelādēju un 20.kalibrs man arī nav, bet radās jautājums bodniekiem - kāpēc tā Lietuva te komentāros aprakstīta kā tāda pārpilnības zeme, bet pie mums ne pulveris, ne interesanti kalibri nav dabūnami? Es bez uzbraucieniem, tikai vēlos saprast situāciju. Viņiem, LT, tirgus lielāks? Es saprotu, ka tur vairāk cilvēku, bet cik ir mednieku? Viņi "trakāki" uz nestandartu (20. nevis 12. kalibrs, piemēram)?
Raimond, kā jau teicu viņi iziet uz kvantitāti. Kad Zalaarms veikals bija Biržai, tur ganijās visa apkārtējā Latvijas pierobeža. Žēl ka latviešu puikas pirmo miljonu vēlas uzreiz.
Labs gājiens bija, kad leišos veikalā satiku bijušo kolēgu un tagad slavenu tirgotāju. Šis man saka, lai brauc ciemos iedošot 5% atlaidi pīļu patronām. Leitis savā veikalā iedeva 20%, protams, ka pie čoma neēsmu bijis vēl jau projām.
Žēl, ka neviens veikals nevar piedāvāt pulveri pa saprātīgām cenām un tilpumiem, kuru labprāt nopirktu vidusmēra mednieks. Izņemot krievu un somu pulveri ir daudz citi pulveri.
Kādreiz pāris mēnešus nostrādāju copes lietu veikalā. Cenas precēm veidotas tika šādi: [iepirkuma cena]x2x1.21(PVN) Sanāk, ka pa 5eur no bāzes nopirku un pa 12,1eur ieliku plauktā. Tas vēl ir nieki, salīdzinot ar skrūvēm celtniecības veikalos. Esmu runājis ar cilvēku, kas strādājis vienā no lielākajiem LV esošajiem veikaliem - skrūvēm uzcenojums ir pat 1000% un vairāk.
Labs gājiens bija, kad leišos veikalā satiku bijušo kolēgu un tagad slavenu tirgotāju. Šis man saka, lai brauc ciemos iedošot 5% atlaidi pīļu patronām. Leitis savā veikalā iedeva 20%, protams, ka pie čoma neēsmu bijis vēl jau projām.
Žēl, ka neviens veikals nevar piedāvāt pulveri pa saprātīgām cenām un tilpumiem, kuru labprāt nopirktu vidusmēra mednieks. Izņemot krievu un somu pulveri ir daudz citi pulveri.