Mans suns(jagdterjers) plēšas ar citiem suņiem tad, kad es esmu blakus-greizsirdīgs vai aizsargā - nezinu.Ārpus medībām, apskraida visu sētu suņus, patrako ar tiem bez nekādiem incidentiem(izņemot, ja kāda kuce "griežas"). Kaut gan pēdējā laikā arī medībās "cīņas" notiek ar vien mazāk.
Man ar noskatoties šo sižetu radās citi jautājumi.. http://www.kasjauns.lv/lv/zina... Interesanti, kura pusē šinī stāstā ir "zaļie" ? Kas ir ļaunāk bariņš mednieku vai arī ja tiem vēl pievienosies bariņš zemnieku ar ieročiem, kas aizsargās savu kukurūzu un vispār zudīs jebkādas kontroles mehānisms un vēl vairāk šaus "dvēselītes"... Neiesaistīties šinī konfliktā viņi, teorētiski, nevar... Jo tas būtu neatbildīgi no viņu puses un ja zemnieki vinnēs, tad viņiem būs vēl vairāk "stresu"... Es, viņu vietā, izvēlētos mazāko ļaunumu no mednieki ar ieročiem vai mednieki + zemnieki ar ieročiem. Moška piedāvāt šajā cīņā apvienoties, un kad tā būs uzvarēta, tad atkal, kā parasti, turpināsim risināt mūžīgās mednieks / zaļais problēmas... :D :D :D
Jā, par to statusa piešķiršanu, tas tiešām ir stūlbi.Arī man būtu jauna tēma, bet statusa nav. Punktus piešķir par pievienotiem komentāriem, cik es sapratu. Mēģināju vecākās tēmās iešūt pāris burtus, citreiz sanāk, citreiz nē. Dienā laikam var iegūt tikai vienu punktu. Nu krāsim,krāsim...
man gan liekas, ka ar jauno kārtību mazāk identiskās tēmas cepjās jaunas, nu ir iespēja izteikties vecajās un arī iespēja pārlasīt veco ;) reklāmām kā jau te minēja, ja traucē, tad adblock proga
Vismaz starp trīs rotvelleriem!
http://www.kasjauns.lv/lv/zina...
Interesanti, kura pusē šinī stāstā ir "zaļie" ? Kas ir ļaunāk bariņš mednieku vai arī ja tiem vēl pievienosies bariņš zemnieku ar ieročiem, kas aizsargās savu kukurūzu un vispār zudīs jebkādas kontroles mehānisms un vēl vairāk šaus "dvēselītes"...
Neiesaistīties šinī konfliktā viņi, teorētiski, nevar... Jo tas būtu neatbildīgi no viņu puses un ja zemnieki vinnēs, tad viņiem būs vēl vairāk "stresu"...
Es, viņu vietā, izvēlētos mazāko ļaunumu no mednieki ar ieročiem vai mednieki + zemnieki ar ieročiem. Moška piedāvāt šajā cīņā apvienoties, un kad tā būs uzvarēta, tad atkal, kā parasti, turpināsim risināt mūžīgās mednieks / zaļais problēmas... :D :D :D
Bet reklāma lec arī man ārā, nu baigi besījoša! Tā kā jautājums ir īstajā tēmā :(