Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
19.02.2013. 07:51
Parakņājos savā foto arhīvā. Piedalījos līdzīgās medībās 2007.g.augustā...ja nemaldos, medību organizātori tie paši.
Man patika, kaut arī pie šāviena netiku. Ja atmiņa neviļ, tika nomedīti SEPTIŅI vilki. Tajās medībās 7 šinīs 1 ....medības paliek medības.
Slēpts
19.02.2013. 07:16
Izlasot to LA raksteli, tad autors varbūt ir tikai piepušķojis, PAŠU MEDNIEKU teikto. Vislabāk jau patīk, ka vajag ar prātu nevis spēku, tikai ar spēku uz līnijas vilki bija izdzīti, tad ko dos tā prātīgā medīšana, ka galapunkts ir tas pats (garām)šāvējs ;)
Slēpts
18.02.2013. 23:02
Pēc lielajām medībām apkārtnes kolektīviem tos pelēčus nedaudz ir izdevies izdzenāt un ari ko nomedīt. Vietā kur tika savainoti 2 un 1 nomedīts ,pēc pēdām redzams ,ka divi ir atkal ir atpakaļ vecajās medību vietās.
Vienkārši bija piedāvājums, un atsaucīgi domu biedri atbalstīja! Šogad nesanāca, biju iepriekš, super pasākums un malači organizētēji. Tiem, kam nepatīk un citādas domas, tak nebīja jāpiedalās! Vienkārši pašiem jābūt mums, kā medniekiem, bez tā ambīciju un materiālisma lidojuma, nepatīk, negribi, nesaista nepiedalies, nav taču spaidu kārtā. Kam bija interese, tie atbalstīja piedalījās!
Man patika, kaut arī pie šāviena netiku. Ja atmiņa neviļ, tika nomedīti SEPTIŅI vilki. Tajās medībās 7 šinīs 1 ....medības paliek medības.
http://la.lv/index2.php?option...
te ja izdevas pievienot raksta links
Šodien, 22:08
Nav te nekādas aizkulises vienkārši es varbūt pārāk aizspriedumains esmu??!
Tu esi Latvijas Avīze??? :)