Medīju pašā pierobežā. Leišos mellie un stirnas sen jau kā nelimitētie, un tāpēc viņu nav mazāk kā pie mums.Kas, tur cilvēki savādāki?
Pie mums mednieki velk deķi uz vienu pusi (A. Puksts), lauksaimnieki-uz otru. Puksta kunga komenti man izskatās nepārliecinoši, pierakstījis daudz, bet konkrēti maz ko pateicis, nu gluži kā deputāts.
Man nav pretenziju, ja cūkas būtu nelimitētas, medītu tāpat kā medījam tagad, atkristu papīru borģele-licenzes, pārskati.
Līci,bet Saliņa kungs ar vēlk deķi uz savu pusi un ar maz ko pasaka,kādus ta viņš pasākumus pats ir veicis lai samazinātu postījumus,to piķi gan saskaitījis ko itkā cūkas nopostījušas,bet reālu darbu lai samazinātu postījumus nemin izņemot ka 4 kolektīvi noslēguši līgumus,bet svolači neviens nesargā tos laukus.Nu neticu ka neviens nebrauc un nesēž tais laukos,ja vien pats nau sabraucis ar kautko auzās.Te izskatās tā kā ar maziem bērniem vaig to konfekti un viss,tā ar bezlimitu,ieciklējies cilvēks uz to un viss,vai tas ko atrisinās protams ka nē.
Līcīša kungs - kā pierādīsi, ka esi medījis uz zaudējumu kompensācijas pieprasījumu? Postījumus izdarīs un zaudējumus var likt maksāt arī par pēdējo cūku platībās. Šodien Tu vari parādīt norakstītās atļaujas (runa ir par postījumu periodu), parādīt, ka limitu izpildi, ka pret Tevi kā mednieku pretenzijas celt īsti nav par ko!
Vispār man apnika. Varbūt tiešām - lai laiž tās m/c nelimitētas un lai tos ģeniālos subjektus izputina...galu galā, var jau uz visu skatīties savādāk - lauksaimniekiem noteikti vajadzēs juridiskas konsultācijas zaudējumu piedziņas procesa uzsākšanai. Kas gan vēl labāk spēc saprast nianses, kā mednieks... :)
svikšas kungs!
Atkal sākas jūsu demagoģija. patiniet lapas atpakaļ, visa situācija izklāstīta, argumrnti uz galda.
Ar uztveri problēmas.?
Sēžam, sargājam šaujam, viss notiek, tikai ar licenču iegūšanu, sadali, pārdali, kā to nosaukt, tur ir lielas problēmas klubu vadītājiem. Protams, malacīši ieguvuši virslimitu, pēc manas taurēšanas, bet vienalga, ir uz ko tiekties........
Tagad dašlo???
Vakar vakarā paziņa manu baru redzēja - tie nāk pie saimnieka :)))))
Pie mums mednieki velk deķi uz vienu pusi (A. Puksts), lauksaimnieki-uz otru. Puksta kunga komenti man izskatās nepārliecinoši, pierakstījis daudz, bet konkrēti maz ko pateicis, nu gluži kā deputāts.
Man nav pretenziju, ja cūkas būtu nelimitētas, medītu tāpat kā medījam tagad, atkristu papīru borģele-licenzes, pārskati.
Vispār man apnika. Varbūt tiešām - lai laiž tās m/c nelimitētas un lai tos ģeniālos subjektus izputina...galu galā, var jau uz visu skatīties savādāk - lauksaimniekiem noteikti vajadzēs juridiskas konsultācijas zaudējumu piedziņas procesa uzsākšanai. Kas gan vēl labāk spēc saprast nianses, kā mednieks... :)
Atkal sākas jūsu demagoģija. patiniet lapas atpakaļ, visa situācija izklāstīta, argumrnti uz galda.
Ar uztveri problēmas.?
Sēžam, sargājam šaujam, viss notiek, tikai ar licenču iegūšanu, sadali, pārdali, kā to nosaukt, tur ir lielas problēmas klubu vadītājiem. Protams, malacīši ieguvuši virslimitu, pēc manas taurēšanas, bet vienalga, ir uz ko tiekties........
Tagad dašlo???
Lai jums visiem jauka diena!
Pievienojos! :)