Dzinējmedībās parasti krīt tie stulbākie buļļi. Medaļņieki bez kārtīga suņa vav izdzenami. Nu vienīgi alni, to zirgu var izdzīt vieglāk. Uzskatu, ka dzinēju medībās, gludstobra lietotājiem, jāļauj šaut ko grib, jo citam kaulainā pienāk ātrāk kā ragainais.
Artūr viena problēma ir kolektīvā ka daudzi neatbalsta lielo pārnādžu medībās uz gaidi, jo ir diemžēl tādi kolektīvi kuri tikai uz dzinējmedībām atšauj lielos pārnadžus un kamēr nemainīsies attieksme pret dzinējmedībām un gaidi kaut kādas tur selektīvās medības viekt nav lielas jēgas :( Un Tiešām daudzi kolektīvi mūsu pusē pat pārrunājot, nepiekristu aļņus un staltos medīt tikai uz gaidi. Var teikt nereāli. Jāmainās kultūrai un attieksmei pret visu, bet ne katram to vari ieskaidrot it īpaši ja kolektīva vadītājs vairāk atbalsta kolektīvās nekā medības uz gaidi :(
Njā interesanta filozofoja jums: nenošausi tu nošaus cits.....:D Tas tā LATVISKI :D
Bet ja klubam ir trīs buļļu licenzes, kāpēc šaut visu pēc kārtas, ja var izvēlēties švakākus eksemplārus un ar iespējams MĪKSTĀKU GAĻU????? :D
Selektīvi medīt nenozīmē medīt mazāk, bet gan savādāk .....
Tāpēc es vēlos izprast ko es gribu nomedīt, jo tos 3 buļļus jau var atsist septembra sākumā...
Bet ja klubam ir trīs buļļu licenzes, kāpēc šaut visu pēc kārtas, ja var izvēlēties švakākus eksemplārus un ar iespējams MĪKSTĀKU GAĻU????? :D
Selektīvi medīt nenozīmē medīt mazāk, bet gan savādāk .....
Tāpēc es vēlos izprast ko es gribu nomedīt, jo tos 3 buļļus jau var atsist septembra sākumā...