Edvīn Bite.
Nejau visiem ir tik švaka imūnsistēma ka nevar paciest pāris asinsūcēju kodienus! :D Tas jau tāpat kā izturība pret lapsenes vai bites dzēlienu,ir tādi kam nekas no tā nav a ir tādi kam sapamst tā ka maz neliekas!
Guntar sapamst vēl viegli pateikts, mana paziņa draugam vienas bites dzēlies ir var teikt nāvējoša deva, jo pēc tam pāris dienas pa slimnīcām tusē :( kā saka affigenā alergija, es baidos iedomāties ja iedzels lapsene vai vēl sliktāk irsis :(
Edgar!
Man likās ka bites kodiens ir vairāk baudāms kā lapsenes!
Vakar lapsene itkā iekoda,nekādas atšķirības no oda. :)
Pirmdien pasēdēju,nejutu nekādu diskomfortu-gumijnieki,bikses+termo veļa,T.krekls+Flīšu jaka,galvā beisbolene+dravnieka cepure ar sietu un rokās cimdi(Visam izmantotajam apģērbam odi cauri nekož). Kad iznāca pērnā gada suķi,norāvu visus aizsargsietus un neatceros ka būtu koduši. :) Paldies Diānai! :)
Slēpts
25.05.2012. 06:57
un vakarā pie grilla pacepot gaļiņu arī šitā noģērbsies? :D ja parēķina cik pa gadu medībās nopļauj un nopīpo, tad tas termacels nav nemaz tik dārgs :D
Nezinu, man otrādi vairāk nepatīk tieši lapsenes kodiens :( Bites mazāk jūtu, vienreiz bija vesels bars uzbrucis un sakodis, kādi 20 kodieni vismaz, bet pēc stundas vairs ne miņas no kodieniem :)
Slēpts
25.05.2012. 09:21
Tuvojas jūnijs un sāksies jau intensīvākas medībās. Tie vīri kas vēlas ThermaCell iegādāties vai pasūtīt Jelgavā un tās apkaimē to var izdarīt pie manis, jo diemžēl TN "Kurši" viņus šogad vairs netirgos! Mans tel Nr 29249709
Slēpts
25.05.2012. 10:11
Alus kauss arī komplektā? :)
Slēpts
25.05.2012. 10:28
Ja vajag, sakārtosim, un būs tikai drusku dārgāk!!
Nejau visiem ir tik švaka imūnsistēma ka nevar paciest pāris asinsūcēju kodienus! :D Tas jau tāpat kā izturība pret lapsenes vai bites dzēlienu,ir tādi kam nekas no tā nav a ir tādi kam sapamst tā ka maz neliekas!
Man likās ka bites kodiens ir vairāk baudāms kā lapsenes!
Vakar lapsene itkā iekoda,nekādas atšķirības no oda. :)
Pirmdien pasēdēju,nejutu nekādu diskomfortu-gumijnieki,bikses+termo veļa,T.krekls+Flīšu jaka,galvā beisbolene+dravnieka cepure ar sietu un rokās cimdi(Visam izmantotajam apģērbam odi cauri nekož). Kad iznāca pērnā gada suķi,norāvu visus aizsargsietus un neatceros ka būtu koduši. :) Paldies Diānai! :)