Andri, paldiies par info, par jaku jau var arī padomāt.
P.s. Ja tev uzlikts Themacell, tad tāds apģērbs nav vajadzīgs vai arī otrādi, ja ir TĀDS apģērbs, tad atkal .....
Slēpts
03.06.2011. 20:29
Es ar biju domājis par to jauno ierīces iegādāšanos,nodomāju ka tā kaste tak japērk vienreiz.Pēc tam tikai atjaunošanas komplekti.Bet kad apskatijos atjaunošanas komplekta cenu-sorī.Esmu līdz šim gājis ar OFF un turpināšu iet arī turpmāk.Jo par tādu cenu 12h darbības tikai.Man par to cenu pāris gadiem OFF pietiks.
To pašu varu teikt par cimdiem un visiem pārējiem pribambasiem.Paņemu OFFu iepūšu saujā un apsmērēju ķermeņa vaļējās vietas un lieta darīta.Un tas,ka te stāsta par smakām kāda nu kuram tur ir,tīrās muļķības.Ja tā cūka aizodīs Tevi tad viņai būs vienalga,kāda smaka tam airesolam.Es esmu viškā sēdējis ar cigareti zobos un skatijies kā cūķi staigā.Galvenais ir pareizā vietā nolikt trepi,lai vējš nepūš uz to pusi kur cūkas nāk ārā.
Es arī paņēmu to Themacell. Manas domas, ka vairs neko arī nevajag. Lai kāds būtu tas apģērbs ,viņš nevar novērst to nomierinošo skaņu ausīs un caur sietiņu nevienā binoklī nepaskatīsies. Tiešām labs aparāts, vienīgi vējā drusku nenotur to solīto "kupolu", bet vējā arī odi nav tik uzmācīgi. Slēgtā tornī pietiek ieslēgt uz 20min stundas laikā. Tika testēts visādos veidos- gan medībās, gan tusiņā, gan situmnīcā. Aizvērtā siltumnīcā 4x11m odi nosprāga pustundas laikā. Tā nav reklāma, tas ir tikai mans viedoklis. Es pagājušo gadu metu mieru tornī tikai tāpēc, ka paņemot binokli rokās odi vienkārši noklāja visas rokas.
Aprīkojums: Toz 34EP;Savage 14 euro classic 308win
Suņi: nav
06.06.2011. 13:50
Vai kāds nezin, tas thermacell,vai pret mazajām mušiņām (knišļiem?) viņš darbojas? Man to vakarā ir nežēlīgi daudz, acis ēd ārā, nelīdz neviens pretodu līdzeklis un caur sietiņu cauri lien. Varbūt ir kādam kāda pieredze ar to?
Slēpts
06.06.2011. 14:43
VAru ar pilnu atbildību teikt, jo esmu pats uz sevis izmēģinājis no rīta copējot pie upes - darbojas uz visiem aukstasiņu lidoņiem, tai skaitā arī uz knišļiem.
P.s. Ja tev uzlikts Themacell, tad tāds apģērbs nav vajadzīgs vai arī otrādi, ja ir TĀDS apģērbs, tad atkal .....
To pašu varu teikt par cimdiem un visiem pārējiem pribambasiem.Paņemu OFFu iepūšu saujā un apsmērēju ķermeņa vaļējās vietas un lieta darīta.Un tas,ka te stāsta par smakām kāda nu kuram tur ir,tīrās muļķības.Ja tā cūka aizodīs Tevi tad viņai būs vienalga,kāda smaka tam airesolam.Es esmu viškā sēdējis ar cigareti zobos un skatijies kā cūķi staigā.Galvenais ir pareizā vietā nolikt trepi,lai vējš nepūš uz to pusi kur cūkas nāk ārā.
[youtube::5IVsSAXIHNw&feature=related]