Jāni!
Šogad odi kaut kādi aptrakuši, ko tik nēesam izmēģinājuši, bet tie zarazas pilnīgi uz neko nereaģē, lai būtu kaut kāda minimāla reakcija tad nepieciešams izpūst uz sevis pus pudeles pretodu škidruma.
Laikam tie zarazas adoptējās mūsu pretodu līdzekļiem.
Tā ka Termacells man lāga nepalīdz, paliku pie smēres, kas uz Latgales odiem dabojas pārliecinoši - visapkārt sīc vien bet uz ādas nav neviena:) 3M Ultrathon
Dabūt var šeit, piemēram - www.medicinaspreces.lv/shop/product/lv/MMAKTUTL/172
Slēpts
03.08.2011. 14:50
Jūs te puiši rakstāt ka ThermaCell nepalīdz Latgales pusē. Man ir pavisam cita informācija, man pietiekoši daudz mednieki ir nopirkuši no Latgales (Rēzekne, Dagda, Zilupe, Jēkabpils) un es katru esmu atzvanījis un painteresējies kā kalpo. Vēl NEVIENS nav sūdzējies!!! Varbūt jūs kaut ko nepareizi darāt? Labrāt uzklausīšu komentārus.
Nu es nez, ja ieliek plāksnīti, piešķiļ uguni... ko tad vēl var kļūdaini izdarīt ar viņu? Ar to Termacell`u.
Vairākas reizes mēģināju, gan bezvējā, gan vējā, gan sausā laikā gan kad līņāja. Varbūt ir kas, ko es esmu palaidis garām?
Man gan Termalcels strādā - gan auto(jūnija vakaros atvērt auto logu bija interesanti), gan guļamistabā (jūnijā sanāca šaize atstāt vaļā logu un ieslēgtu gaismu), gan tornī; tā kā esmu arī dravnieks, vēlā vakarā spietu pārliekot stropā (normālu tērpu vēl neesmu iegādājies, piesedzu tikai galvu un seju) arī izmantoju - bitēm tas aromāts ir +/- vienaldzīgs, bet odi nekoda arī tad. Tā kā principā strādā. Protams, ne slēgtās telpās kāds ods noteikti var iekost...taču salīdzinot ar situāciju, kad karstumšūna nav ieslēgta, tas ir patiešām piliens jūrā.
Es gan par Thermacell varu sniegt tikai labākās atsauksmes. Varbūt kungi, kam tas nelīdz, pārāk ātri gaida rezultātu!
Jo iedarbība nav momentāna, bet gan pēc ~15 minūtēm, tas gan ir fakts.
Šogad odi kaut kādi aptrakuši, ko tik nēesam izmēģinājuši, bet tie zarazas pilnīgi uz neko nereaģē, lai būtu kaut kāda minimāla reakcija tad nepieciešams izpūst uz sevis pus pudeles pretodu škidruma.
Laikam tie zarazas adoptējās mūsu pretodu līdzekļiem.
Dabūt var šeit, piemēram - www.medicinaspreces.lv/shop/product/lv/MMAKTUTL/172
Vai kads ir mēģinājis?
Sanāktu lētāk un kompaktāk.
http://www.24.lv/?action=prod&...
Vairākas reizes mēģināju, gan bezvējā, gan vējā, gan sausā laikā gan kad līņāja. Varbūt ir kas, ko es esmu palaidis garām?
Jo iedarbība nav momentāna, bet gan pēc ~15 minūtēm, tas gan ir fakts.