Sveiki! Esmu jaunais mednieks no Jēkabpils. Problēma ir tajā, ka atļauja jau ir rokā, bet izrādās, ka Mossbergu 930 Hubertā varēs iegādāties tikai rudenī, bet ieroci derētu iegādāties drīzumā, jo ir iespēja medīt bebrus un citus dzīvniekus. Internetā neko citu tā arī neatradu. Varbūt kāds zina vai nekur citur nav šis vai kāds cits modelis, kas nav galīgi zemē metams un ir cenā līdz 500 Ls (diemžēl, bet cena nevar būt augstāka), kā arī pieejams tagad veikalos. Paldies!
Azūrā veikals Chevaljer Huglu 450 Ls apmēram.Lijā Stabu ielā Rīgā bija Stoeger apmēram cipars tāds pats.Ieroči Daugavgrīvas ielā Armsan.Vispār nejāj galvu pa tādu naudu budžetklases cik uziet ,gribi lai visu gatavu mutē iebāž.Ja bail vienam uz Rīgu braukt paņem mammu līdz.Domāju tiešām ko sevišķu gribi ,izrādās tikai pigoriņus taisi!
Domāju, ka te ir tā vieta, kur var iegūt informāciju ērtāk un kvalitatīvāk, kā nekā pieredzējuši mednieki šeit arī ir, kas varētu ātri izpalīdzēt zaļiem gurķiem! Kā jau minēju, laika nav daudz. Bet nu paldies tāpat!
Millera kungs! Pirmkārt, ļoti labi, ka kāds izvēlas kļūt par mednieku un vēl labāk, ja tiek mēģināts prasī padomu! Taču, parasti būtu jāsāk ar konkrēta jautājuma formulējumu. Jūsu gadījumā jautājumam būtu bijis jābūt budžeta klases gludstobra pusautomāta iegādes ieteikumiem, piemēram, Mossberg 930. Jo Mossberg 930 ir viens no tiem - retajiem - aparātiem, kuriem ir arī iespējama vītņotā stobra opcija. Man tāds kā reizi ir - patīk. Varbūt apdare tāda drusku paprasta, bet šaušana ir tīrā bauda. Diemžēl, bet uz Latviju pievedumi nāk ilgi un reti...piemēram, es ceru, ka izdosies sagaidī otru stobru - gludo... Bet, atgriežoties pie tēmas - skaidrs, ka uzdodot jautājumu šādā formā, tie, kas saprot drēbi, domā, ka interesē tieši 12 kalibra vītņotais stobrs. Respektīvi, aicinu arī turpmāk uzdot jautājumus, taču vispirms tos korekti noformulē, lai ikvienam ir +/- skaidrs, par ko ir runa :)
Slēpts
12.02.2013. 09:53
Valdi! Ja nesmādē stobru ko pirms Tevis kāds lietojis un gribas komplektāciju kā Mossberg 930 tad vari doties uz ieroču veikalu kas Rīgā, Lāčplēša un Brīvības ielu stūrī - tur uz realizāciju tas ko Tu meklē, par latiem 180 ja nemaldos. Krāsojums gan tāds... diivains (melns ar zaļiem pleķiem, a-ļa kamufļaž) BTW kas teica ka Mossberg 930 Hubertā varēs iegādāties tikai rudenī? Gatis no Huberta staasta ka driiz jau buus, drīz jau būs, jau kādus pāris mēnešus nepārtraukti stāsta... A iegādes atļauja uz 3 mēnešiem tikai, no kuriem puse jau pagājusi.
Jo Mossberg 930 ir viens no tiem - retajiem - aparātiem, kuriem ir arī iespējama vītņotā stobra opcija. Man tāds kā reizi ir - patīk. Varbūt apdare tāda drusku paprasta, bet šaušana ir tīrā bauda. Diemžēl, bet uz Latviju pievedumi nāk ilgi un reti...piemēram, es ceru, ka izdosies sagaidī otru stobru - gludo...
Bet, atgriežoties pie tēmas - skaidrs, ka uzdodot jautājumu šādā formā, tie, kas saprot drēbi, domā, ka interesē tieši 12 kalibra vītņotais stobrs. Respektīvi, aicinu arī turpmāk uzdot jautājumus, taču vispirms tos korekti noformulē, lai ikvienam ir +/- skaidrs, par ko ir runa :)
Ja nesmādē stobru ko pirms Tevis kāds lietojis un gribas komplektāciju kā Mossberg 930 tad vari doties uz ieroču veikalu kas Rīgā, Lāčplēša un Brīvības ielu stūrī - tur uz realizāciju tas ko Tu meklē, par latiem 180 ja nemaldos. Krāsojums gan tāds... diivains (melns ar zaļiem pleķiem, a-ļa kamufļaž)
BTW kas teica ka Mossberg 930 Hubertā varēs iegādāties tikai rudenī?
Gatis no Huberta staasta ka driiz jau buus, drīz jau būs, jau kādus pāris mēnešus nepārtraukti stāsta...
A iegādes atļauja uz 3 mēnešiem tikai, no kuriem puse jau pagājusi.