Nečakarē ieroci un savus nervus, bet pērc aptveri uz 10 patronām +/- 80EUR
Nez kādās medībās ir doma iet ja vajadzīgas 11 patronas. Gaidē, normāli, uz ātro vajadzīga viena. Pēc tam piešaušanai, jatomēr esi mazliet kļūdījies, vēl viena. Bet ja ar pirmo neesi trāpījis, tad sekojošie šāvieni tāpat ir tikai izmisuma šāvieni, kas parasti rezultātu nenes. Tas pats uz dzinējmedībām. Šaubos vai pie mums klīst tik gari zvēru bari, kur būtu nepieciešamas tik garas zalves. Arī dzinējmedībās tie paši 3+1 vai 4+1 ir pilnīgi pietiekoši. Ja ar to nepietiek tad jāiet uz šautuvi trenēties nevis jāpērk garāka magazīna.
Jāni tādi gadījumi kad nepietiek ne 5 ne 10 patronas ir ļoti reti. Manā 10 gadu mednieku praksē var būt bija kādi gadījumi 4 vai 5 kur tiešam izskrēja liels bars nu man 6 patronu nepietika. Pēdejās dzinēmedībās bija ta ka no 9 šāvieniem trāpīts bija pa 6 rukšiem un visi tika veiksmīgi nomedīti. Trīs garām, jo trāpiju kokā, otru šāvienu noravu, trešais jau pa lielo zāli.
Raimond!
Pamēgini vēl vienā vietā iebāzt, tur var mierīgi vel 20 patronas sabāzt :D
Runājot par to cik vajag patronas medībās - man pietiek ar 4, taču ja papīros teikts, ka var ielādēt piecas, mani interesē, kāpēc šis fakts dzīvē nav tik pašsaprotams.
īpaši Edgaram - Es varu izteikt tikai savu visdziļāko līdzjūtību Tev kā kroplītim, kurš ar citiem ir spiests komunicēt caur nepareizo caurumu. Taču mednieki pārsvarā ir lāga cilvēki un garā vājos nekad neapsmej, bet vienmēr pažēlo!
Diemžel nezināju ka tu esi neapdāvināts cilvēks ar humora izjūtu jo lielākoties mednieki ir apdāvināti un saprot jokus, bet tevlaikam ir tikai jautri tad kad tu citus ap....s un tad jā tas ir tavs humors, bet kad tevi izjoko tad uzreiz visi ir kropļi un idioti!!! Kātrā gimenē atradīsies kāds kroplītis kurš pats izjoko bet jokus nesaprot!!!
No informācijas avota "viena tante teica" dzirdēju, ka CZ no kaut kāda 201... gada stobri tiek ražoti krievijā! Vai kāds zina ko sīkāk? Nu negribas ticēt! Bet ja tā, tad tā karabīne ir norakstāma!
Nez kādās medībās ir doma iet ja vajadzīgas 11 patronas. Gaidē, normāli, uz ātro vajadzīga viena. Pēc tam piešaušanai, jatomēr esi mazliet kļūdījies, vēl viena. Bet ja ar pirmo neesi trāpījis, tad sekojošie šāvieni tāpat ir tikai izmisuma šāvieni, kas parasti rezultātu nenes. Tas pats uz dzinējmedībām. Šaubos vai pie mums klīst tik gari zvēru bari, kur būtu nepieciešamas tik garas zalves. Arī dzinējmedībās tie paši 3+1 vai 4+1 ir pilnīgi pietiekoši. Ja ar to nepietiek tad jāiet uz šautuvi trenēties nevis jāpērk garāka magazīna.
Raimond!
Pamēgini vēl vienā vietā iebāzt, tur var mierīgi vel 20 patronas sabāzt :D
īpaši Edgaram - Es varu izteikt tikai savu visdziļāko līdzjūtību Tev kā kroplītim, kurš ar citiem ir spiests komunicēt caur nepareizo caurumu. Taču mednieki pārsvarā ir lāga cilvēki un garā vājos nekad neapsmej, bet vienmēr pažēlo!