Tēmas nosaukums - Tālšaušana 300metri un tālāk...
Informācija
Šajā diskusijā piedalās 73 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 06.08.2018. 12:51Līdzīgās tēmas
Ar medībām saistītās tēmasSacensības
« Iepriekšējā lapa
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Nākamā lapa »
Pēdējā lapa
Anrijs
Pēdējo reizi manīts 2023-05-25 16:07
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
29.09.2014. 19:02
Nesvērs tev to balstu neviens, Ja vispār kaut ko svērs. Tur pa tiem 10kg domāts viss, kas piestiprināts pie plintes.

Pats vien vainīgs. Nebiju gatavs, ka viss aizlijis, peld un pludo. Pirms pirmā stage pietrūka laiks sastellēties. Reāli šaut sāku, kad laiks jau bija pāri pusei. Kad palika 5 min, šāvu vēl 300. Tālāk viss kā CISM ātrajā vingrinājumā. Taimeris uzreiz ūdenī atņirdzās, tas vien uzsita stresu. Otrajā stage 660m rezultātu nolēju dēļ kļūdaina vēja virziena. Man bija kreisā galējā šaušanas vieta. Aiz muguras ēka. Man blakus tieši karogs. Visu laiku vējš bija tā kā no pieciem. Uz 500m abas grupas bija smuki pa centru, tad pirms 660 skatos karogs rāda stabili no septiņiem. Uz to arī pavilkos. Varbūt virpulis no ēkas. Rezultātā smuka grupa, tikai mērķa malā. Trāpījumus protams neredzēju, viss aizsvīdis un norasojis. Ko te vēl teikt....
p.s. kas Anrijam par misēkli sanācis?
Sauer 202 rullē...
Cerības bija veltas :))
Laiks bij ekselents:))))
Par mehānisko setapu. Vienkārši apsēdies mājās klusumā un bez šautuves stresa paslidini plinti pa maisiem. Jutīsi visas mikroluftes, slīdamības fēlerus, maisa staigāšanu.
Kustībai jāsākas bez jūtama rāviena, un slīdēšanas skaņai jābūt kā vieglai šņākoņai, bez tarkšķiem utt. Negaidi to grafītu, pamēģini silikona smēri, bērnu talku.... Pat tā speciālā līmplēve, kas nāk, pa pliku cordura arī neslīdēs gluži ideāli.
Izvēlies tālumā kaut kādu punktu, pakliķšķini pa tukšo. Lido jau tev labi, bet nu tās mehāniskās štelles jau ir parasti tās, kas sagandē visu. Pats jau redzēji uz mana piemēra, kad uz sausa paklāja ir viena grupa, un pēc pusstundas komplektā ar šļakatām un smiltīm zem kājiņām ir bilde krietni sūdīgāka.