Jā.. ar to Neil Jones custom matricu interesanti Tev sanācis. Tāda ņemšanās un beigās luftē kā taisīta pie Rēzeknes virpotāja Jezupa:) Man par amerikosu industrijas kvalitātes standartiem jau sen domas nav tās augstākās..
Elmingera matricai jābūt labai, jo tur ir cits priekšstats par kvalitāti...
Varbūt man arī uzplīties Keppeleram ar šādu ķecerīgu domu???
Ar to Neil Jones ir tā: Ir pieredze ar diviem komplektiem diviem dažādiem stobriem, Veins GE, otrs Border, abi 6.5x47.
Fullsize ir ideāls - 0.5 tūkstošās pakaļa, 1,5 viducis, 1,5 plecos. Kakla ekscentritāte ja pēc šāviena ir starp 0 un 0.5 tūkstošājām, tad fullsaizs neko īpaši nepieliek klāt.
Sēdināšanas matrica ar niansēm. Visi kaklu bušingi, vadula, korpuss ir salāgoti kā šprice, hvz kādas tur pielaides. Lodes kanāla diametri ideāli. Bet sēdināšanas štoka diametrs abiem komplektiem ir precīzi 2 tūkstošās mazāks, un ar tādu pašu pielaidi ir izslīpēts korpusa čaulas apjoms. Pie kam abu stobru patrontelpu izmēri ir atšķirīgi. Ja iemet katru čaulu savā korpusā bez pārējiem dzelžiem, tā iekrīt precīzi par vienādu garumu. Kaut kāda zinātne tur ir, tikai sapratis neesmu. Aptuveni 1/4 patronu sanāk ideālas ap 0.5 tūkstošo mešanu, divas trešdaļas tā so so ap 2-3, bet nu reāli besī, ka pārējās mierīgi aiziet līdz pat 5.
Lai mani neuzskatītu par pilnīgu idiotu, pielikšu mērķus no longšota kvalifikācijas. 800m šauti ar patronas 0.5 tūkstošo koncentritāti, 1077m ar 3-4. Desmitnieki abos papīros 10cm. Es pieļauju, ka grupas izmērs uz 1077 varētu būt 2x lielāks nekā uz 800, bet ne jau kā šeit.
Grozot to SEBa paklājiņu, izlīda viens virsmas defektiņš. Mūsu pasaulē tas beigtos pšolnah.. vai pa savu naudu labākajā gadījumā sūti atpakaļ EU dīlerim.
Neko sliktu nedomādams, nofočēju un aizsūtu SEBam, tipa lai pievērš uzmanību. Neko vairāk.
Momentā atbilde, 1000 sorry, tūlīt pats izsūtīšot jaunu vietā. Ko te teikt....ne velti viņs ir pasaules topu tops.
Sorry Anrij, zinu ka Tev šādu "laimīgo" grupu likšana netā liekas muļķīga:)
BET nevaru noturēties nepadaloties savos puišeļa priekos par savu jauno mantiņu (Keppeleru).
Bildē 5 šāvieni - 200 m. No smilšu maisa. Aizmugurē kulaks:)
12.5-6.5=6mm . 200 metros tas ir 0,1 Mo-ā-ej :)
No kulaka ko tu gribi vairāk? Pareizs aizmugurējai balsts Tev ir, pareizu laides formai un platumam atbilstošu balstu priekšā un viss. Spridzeklis. Tikai tā tu realizēsi to potenciālu, kas tur ir iekšā. Ne jau no kulaka.
Elmingera matricai jābūt labai, jo tur ir cits priekšstats par kvalitāti...
Varbūt man arī uzplīties Keppeleram ar šādu ķecerīgu domu???
Varu dot prom jau tagad. Tas man paātrinās pašam to lietu.
Fullsize ir ideāls - 0.5 tūkstošās pakaļa, 1,5 viducis, 1,5 plecos. Kakla ekscentritāte ja pēc šāviena ir starp 0 un 0.5 tūkstošājām, tad fullsaizs neko īpaši nepieliek klāt.
Sēdināšanas matrica ar niansēm. Visi kaklu bušingi, vadula, korpuss ir salāgoti kā šprice, hvz kādas tur pielaides. Lodes kanāla diametri ideāli. Bet sēdināšanas štoka diametrs abiem komplektiem ir precīzi 2 tūkstošās mazāks, un ar tādu pašu pielaidi ir izslīpēts korpusa čaulas apjoms. Pie kam abu stobru patrontelpu izmēri ir atšķirīgi. Ja iemet katru čaulu savā korpusā bez pārējiem dzelžiem, tā iekrīt precīzi par vienādu garumu. Kaut kāda zinātne tur ir, tikai sapratis neesmu. Aptuveni 1/4 patronu sanāk ideālas ap 0.5 tūkstošo mešanu, divas trešdaļas tā so so ap 2-3, bet nu reāli besī, ka pārējās mierīgi aiziet līdz pat 5.
Lai mani neuzskatītu par pilnīgu idiotu, pielikšu mērķus no longšota kvalifikācijas. 800m šauti ar patronas 0.5 tūkstošo koncentritāti, 1077m ar 3-4. Desmitnieki abos papīros 10cm. Es pieļauju, ka grupas izmērs uz 1077 varētu būt 2x lielāks nekā uz 800, bet ne jau kā šeit.
Uzjautā, ja Kepellers piedāvā šādu fīču, tad tas būtu eleganti.
Elmigers to nedara, mums vienkārši normāla saruna ar Kurtu sanāca.
Neko sliktu nedomādams, nofočēju un aizsūtu SEBam, tipa lai pievērš uzmanību. Neko vairāk.
Momentā atbilde, 1000 sorry, tūlīt pats izsūtīšot jaunu vietā. Ko te teikt....ne velti viņs ir pasaules topu tops.
BET nevaru noturēties nepadaloties savos puišeļa priekos par savu jauno mantiņu (Keppeleru).
Bildē 5 šāvieni - 200 m. No smilšu maisa. Aizmugurē kulaks:)
12.5-6.5=6mm . 200 metros tas ir 0,1 Mo-ā-ej :)
Otra grupa 0,33...
Pagaidām tupa jāmācās šaut, diemžēl...