Sveiki kungi! Pagaidām padoties netaisos, varu garantēt ,ka peļķē jāguļ nebūs nevienā brīdī. Tas kas uz doto brīdi nodarbina manu prātu ir ledus izturība motorizētu līdzekļu transportam. Mērķi uz ezera, jau ir salikti. Ir arī galējais plāns B uz sauszemes, bet tur ir diezgan ierobežota iespēja izšaut virs 600m.
Par visām izmaiņām informēšu, ja neinformēju ,tas nozīmē ,ka nekas netiek mainīts.
Cik tad biezs tas ledus tur ir un kas pa to brauks? Kvadriķi vai kas nopietnāks?
Ledus ir tāda viltīga lieta. Piemēram, pagājusī ziema bija sākotnēji laba ledus uzsalšanai un pēcāk iestājās mūžīgie plusi, taču tas ledus bija vēl ļoti ilgi labs - faktiski ledus cope cilvēkiem ilga tikpat, cik citus gadus.
Mazliet prātu gan čakarē tas lietus...
Kungi, ko Jūs ieteiktu no pieejamā budžeta (līdz 1k euro) ieroču klāsta iegādāties, lai varētu gan aiziet medībās, gan pieklājīgi šautuvē un sacensībās pablēņoties?
Slēpts
19.02.2016. 10:54
pieklājīgi šautuvē un sacensībās pablēņoties?
lai kāds budžeta cienītājs es esmu- bet nu "līdz 1k euro" pieklājīgi nekas nesanāks:)
nu nav jau nemaz TIK bēdīgi - lai paķer kaut šādu: http://huberts.lv/lv/katalogs/...
vēl pa štuku sakarīgu optiku un komplekts tīri konkurētspējīgs vietējas nozīmes pastreluhās.
Par visām izmaiņām informēšu, ja neinformēju ,tas nozīmē ,ka nekas netiek mainīts.
Ledus ir tāda viltīga lieta. Piemēram, pagājusī ziema bija sākotnēji laba ledus uzsalšanai un pēcāk iestājās mūžīgie plusi, taču tas ledus bija vēl ļoti ilgi labs - faktiski ledus cope cilvēkiem ilga tikpat, cik citus gadus.
Mazliet prātu gan čakarē tas lietus...
lai kāds budžeta cienītājs es esmu- bet nu "līdz 1k euro" pieklājīgi nekas nesanāks:)
vēl pa štuku sakarīgu optiku un komplekts tīri konkurētspējīgs vietējas nozīmes pastreluhās.