Pdf laikam nevar pievienot. Jāgaida kad parādīsies iekš sasa.lv.
Īsumā:
Šaušana ar karabīni.
1. Attālums 50 m. Mērķis Bebrs.5 šāvieni.
Galvā 10 un 9 punktu zona; plecā 7-5
Pozīcija: sēdus "beduīns" vai no ceļa.
2. Attālums 100 m. Mērķis Mežacūka (laba sivēna lielumā).5šāvieni.
Pozīcija: no rokas. Manuprāt, grūtākais vingrinājums..
3. Attālums 200 m. Mērķis Stirna.5 šāvieni.
Pozīcija: sēdus no mini (h=1,5 m) medību tornīša. Būs kur atbalstīt plinti.
4. Attālums 300 m. Mērķis Lapsa.5 šāvieni.
Pozīcija: tas pats kas stirnai.
Dalības maksa : 10 eur
Papildus būs iespēja izšaut skrienošo alni 100 m, cūku 35 m, sportingu, trapu un apaļo.
Izlozē : Hornady lādēšanas komplekts un Philips TV ;)
Aicinu visus medniekus un snaiperus piedalīties. Ja arī nebūs pirmā vieta - varēs saprast kur katram ir jāpiestrādā.
Ja kāds īsti nezin kur lido viņa lode 200 un 300 metros - es centīšos uz vietas palīdzēt ar padomu...aptuveni, protams.
P.s.
Māri, baidos, ka ar uz 300 m nullē piešautu pļintovku būs dimbā:)))
P.p.s.
Atvainojos foruma adminiem par it kā reklāmu, bet tā nav reklāma:) Ir cerība, ka vismaz 1 % no forma biedriem, kuri nekad nav piedalījušies sacensībās sapūtīs vaigos, beigs suņus barot ar bebra ādām ;) un atbrauks. Kā saka- sevi parādīt un uz citiem paskatīties.
Uzcepšu jaunu tēmu, lai šo pārāk nenoslogotu :) Citādi vēl tālšāvēji apvainos mani "kecismā":)
Pēdējais koments no manis par šo pasākumu šeit: būs pa 3 šāvieniem katrā distancē (kopā 12). Citādi standarta medību karabīnēm stobri kūpēs un 300 m trāpījumus svaidīs.
Lai ir līdzvērtīgāka cīņa.
Sestdien cīnījāmies Lietuvas atklātajā čempionātā tālšaušanā.
300, 500 un 660 m ( 50 šāvieni)
Panākumi labi - pirmās 2 vietas letiņu mediniekiem :)
1.Anri Priede - 478,5 no maks.iesp. 505
2.Intars Lucjanovs - 476,5 no 505.
Ar Anri cīnījāmies punkts-punktā līdz pēdējam šāvienam. Pēc 300 m Anri priekšā... sašaujot labi 500 m (149,3 no 150) - jau es... Pēdējā distancē Anri sapūta vaigos ne pa jokam un diezgan smagos vēja apstākļos: 2-4 m/s; brāzmās līdz 5-6... iešāva 190 no 200. Es savukārt pieļāvu kārtējo neuzmanības kļūdu aprēķinos - un atā pirmā vieta :)
Šajā visā labākais, manuprāt, ir tas, ka mūsu abu atrāviens no 3. un 4. vietas ir diezgan būtisks. Atlikušajos 2 posmos lietuvjiem būs jāiespringst. Kā saka - viens šauj par čempiona titulu - otrs piesedz :))
Mans mērķis uz 500 m ( 10-ks: 8,5 cm)
Īsumā:
Šaušana ar karabīni.
1. Attālums 50 m. Mērķis Bebrs.5 šāvieni.
Galvā 10 un 9 punktu zona; plecā 7-5
Pozīcija: sēdus "beduīns" vai no ceļa.
2. Attālums 100 m. Mērķis Mežacūka (laba sivēna lielumā).5šāvieni.
Pozīcija: no rokas. Manuprāt, grūtākais vingrinājums..
3. Attālums 200 m. Mērķis Stirna.5 šāvieni.
Pozīcija: sēdus no mini (h=1,5 m) medību tornīša. Būs kur atbalstīt plinti.
4. Attālums 300 m. Mērķis Lapsa.5 šāvieni.
Pozīcija: tas pats kas stirnai.
Dalības maksa : 10 eur
Papildus būs iespēja izšaut skrienošo alni 100 m, cūku 35 m, sportingu, trapu un apaļo.
Izlozē : Hornady lādēšanas komplekts un Philips TV ;)
Aicinu visus medniekus un snaiperus piedalīties. Ja arī nebūs pirmā vieta - varēs saprast kur katram ir jāpiestrādā.
Ja kāds īsti nezin kur lido viņa lode 200 un 300 metros - es centīšos uz vietas palīdzēt ar padomu...aptuveni, protams.
P.s.
Māri, baidos, ka ar uz 300 m nullē piešautu pļintovku būs dimbā:)))
P.p.s.
Atvainojos foruma adminiem par it kā reklāmu, bet tā nav reklāma:) Ir cerība, ka vismaz 1 % no forma biedriem, kuri nekad nav piedalījušies sacensībās sapūtīs vaigos, beigs suņus barot ar bebra ādām ;) un atbrauks. Kā saka- sevi parādīt un uz citiem paskatīties.
Pēdējais koments no manis par šo pasākumu šeit: būs pa 3 šāvieniem katrā distancē (kopā 12). Citādi standarta medību karabīnēm stobri kūpēs un 300 m trāpījumus svaidīs.
Lai ir līdzvērtīgāka cīņa.
300, 500 un 660 m ( 50 šāvieni)
Panākumi labi - pirmās 2 vietas letiņu mediniekiem :)
1.Anri Priede - 478,5 no maks.iesp. 505
2.Intars Lucjanovs - 476,5 no 505.
Ar Anri cīnījāmies punkts-punktā līdz pēdējam šāvienam. Pēc 300 m Anri priekšā... sašaujot labi 500 m (149,3 no 150) - jau es... Pēdējā distancē Anri sapūta vaigos ne pa jokam un diezgan smagos vēja apstākļos: 2-4 m/s; brāzmās līdz 5-6... iešāva 190 no 200. Es savukārt pieļāvu kārtējo neuzmanības kļūdu aprēķinos - un atā pirmā vieta :)
Šajā visā labākais, manuprāt, ir tas, ka mūsu abu atrāviens no 3. un 4. vietas ir diezgan būtisks. Atlikušajos 2 posmos lietuvjiem būs jāiespringst. Kā saka - viens šauj par čempiona titulu - otrs piesedz :))
Mans mērķis uz 500 m ( 10-ks: 8,5 cm)