Anrij,paldies par skaidrojumu! Madonā tos 15 šāvienus izturēšu:). Vispār jau piešaujot stiklus, arī aiziet kādas 10 patronas un nekas,pagaidām dzīvs,vienīgi prasās austiņas. Pie viena,varbūt pateiksi priekšā,kādu munīciju mačiem iepirkt un savlaicīgi piešaut.
1)nav atļauts pēc F-klases noteikumiem. Atļauts līdz 8 mm
2)Šāva gan viens letiņš, gan iepriekšējos gados vairāki lietuvieši... Rezultāta nav... Attālumos līdz 800 m (kur nu vēl 660m) - 338LM nav īsti priekšrocību. Pēc 800 - cita runa:)
3)Polijas mačos Longshot - šauj ar 338LM, bet ir izdalīti atsevišķā klasē. Piedalās arī Polijas militārie snaiperi.
Bet neskatoties pat uz to,ka tur ir arī 800 m distance - rezultāti pirmajām vietām ir švakāki kā mūsu klasē t.i. ar mazākiem kalibriem (6,5x47L; 260Rem; 6,5x55SE; 7Saum; 7WSM utt).
Pie viena,varbūt pateiksi priekšā,kādu munīciju mačiem iepirkt
Es tiešām neesmu pārāk zinošs par 30-06 veikala munīciju, iespējams, ka nekas labāks sportam nav par šo: http://www.norma.cc/us/Product...
Varbūt PM veikalos kā Normas izplatītājam ir.
Skatos, 308 Win. arī nav īpaši iecienīts. Kā ir ar šo kalibru ?
Šim kalibram ir atsevišķā FTR klase. Kalibram kā tādam nav ne vainas. Vienīgi spiež ārā no tā pa maksimumu, jo nav joka lieta uzdzīt piemēram 185gr hibrīdu tuvu 900.
Palma čaulas ar mazajām kapselēm un arī ne kura katra aizslēga grupa turēs. Kāpēc cilvēki šauj tieši FTR - nemācēšu atbildēt :)
Anrij,paldies! Mjā,uzprasījos,:),tagad uz Madonu būs jābrauc gribi vai negribi.Cilvēks manā vietā, pat ar visu balistiku,..............eh,ko tur,polšs no manis:):):).
Māri - lai arī Anrija ieteiktā patrona iespējams ir labākais, kas nopērkams sportam...nav nekādas garantijas, ka lidos no tava stobra. Man piemēram Falts no Blaser nelidoja vispār. Bans - jau pieņemami... Pie tam tavā gadījumā tur ir FMJ lode... Nezinu...es labāk šautu ar tām patronām, kuras izmanto medībās. Pieņemot, ka esi pašaudījies un atradis, kas plintei garšo.
1)nav atļauts pēc F-klases noteikumiem. Atļauts līdz 8 mm
2)Šāva gan viens letiņš, gan iepriekšējos gados vairāki lietuvieši... Rezultāta nav... Attālumos līdz 800 m (kur nu vēl 660m) - 338LM nav īsti priekšrocību. Pēc 800 - cita runa:)
3)Polijas mačos Longshot - šauj ar 338LM, bet ir izdalīti atsevišķā klasē. Piedalās arī Polijas militārie snaiperi.
Bet neskatoties pat uz to,ka tur ir arī 800 m distance - rezultāti pirmajām vietām ir švakāki kā mūsu klasē t.i. ar mazākiem kalibriem (6,5x47L; 260Rem; 6,5x55SE; 7Saum; 7WSM utt).
Es tiešām neesmu pārāk zinošs par 30-06 veikala munīciju, iespējams, ka nekas labāks sportam nav par šo:
http://www.norma.cc/us/Product...
Varbūt PM veikalos kā Normas izplatītājam ir.
Šim kalibram ir atsevišķā FTR klase. Kalibram kā tādam nav ne vainas. Vienīgi spiež ārā no tā pa maksimumu, jo nav joka lieta uzdzīt piemēram 185gr hibrīdu tuvu 900.
Palma čaulas ar mazajām kapselēm un arī ne kura katra aizslēga grupa turēs. Kāpēc cilvēki šauj tieši FTR - nemācēšu atbildēt :)