Raivo, solīts makā nekrīt, jo pirmkārt viņi gūst peļņu no tā ka mēs maksājam abonenta maksu, un otrs vēl saņem piķi par pārraidītām reklāmām un jo vairāk pārraida jo lielāks piķis sanāk. Man ar liekas ka agrākt to reklāmu mazāk bija, jo ja salīdzināt noskatītās filmas garumu tad 50% no tā visa laika aizņem reklāmas tas ir vidēji ar visām reklāmām filma iet kādas 3 stundas. Pie tam reklāmas garums ir tik liels ka paspēj vakariņas pagatavot, plītij malku atnest un iekurināt to, kā arī mierīgā garā apsēsties gultiņā un ar šķivi rokās un turpināt skatīties reklāmu :)
Nu tagad, mani cienījamie domu biedri, varam stipri argumentēti iebāzt acīs Lattelekom *kvalitatīvā un saturīgā* kanāla rādīšanas atbildīgajiem- kāpēc Latvijā ar pilnu tvaiku tiek popularizēts aizliegts medību veids? Citi- ar šaujamieročiem, tiek pieminēti tā garāmejot. Protams, ka pie tā loka aizlieguma varasvīri paliks, kaut gan pats fakts man dziļi vienaldzīgs, ne tā nauda, ne gadi, lai mūsu zemes dzīvniekiem tiktu klāt 100% droša bultas šāviena attālumā...
Atvainojiet, pārdomāju! Ar lielāko prieku manis minēto pasēdēšanu pie dabas krūts novēlētu tim, kas Outdoor kanālu lobē. Patīkama sēdēšana būtu kungiem, es tā patālāk varētu klausīties klasiskos- *Potrjasajušči! Ņeverojatno! Eto ņemožet biķ! Kas man piebiedrosies klausīties šos kvalitatīvos un satura pilnos, dvēseli sildošos jūsmas saucienus?
Slēpts
23.10.2013. 11:36
Nu pienācis tas laiks, kad lattelecom veic aptauju, kādus kanālus atgriezt atpakaļ ēterā un oxota i ribalka ir viens no tiem, tā ka vīri saņemamies, viss mūsu rokās.
Nu tad sakustējies vienreiz ledus. Savādāk jau vairāk neskatos nevienu kanālu par medībām. Outdoor bija ļoti tizls un vienveidīgs. Tāpat, kā History, kurš vairāk derētu bomžiem, ko mācīties pa šrotiem rakāties.
Un mute jānosmērē ar šokalādi!