Man vienigais zvērs ko sanāk medit no mašinas loga ir lapsas,un pievakare sarkana punkta kustibas var labi novērot īpaši kad stobrs izbāzts pa pretejas puses durvim un pret tam atbalstits.
Ar bullpup uz labo pusi no mašinas nepašausi stobrs būs iekšā salonā,vienreiz izšavu kad stobrs bija paris cm iekša salonā trīs dienas ausis skanēja tie paris cm... :D
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
20.03.2013. 17:43
būs man jāpaprovē cik tad traki lēkā tas krusts no autiņa loga. Itkā normālam dzelzim nevajadzētu nekam kratīties. Būs vēlviens iemesls nepirkt dīzeli, lai varētu izšaut no loga :D
A kas traucē izslēgt dzinēju? Savādāk pie 150+ metriem vibrācija traucē diezgan un tālāk sāk traucēt pat pulss :)
Man vienigais zvērs ko sanāk medit no mašinas loga ir lapsas,un pievakare sarkana punkta kustibas var labi novērot īpaši kad stobrs izbāzts pa pretejas puses durvim un pret tam atbalstits.
Nu šo jau var klasificēt kā malumedības, bet pārlasi Rūdi uzmanīgi : http://www.likumi.lv/doc.php?i...
vismaz nepublicē to soc. tīklos
Par nelikumīgām medībām atzīst medīšanu, izmantojot šādus aizliegtus medību līdzekļus, rīkus, metodes un paņēmienus:
lidaparātus, motorizētus braucošus sauszemes un ūdens transportlīdzekļus, kur atslēgas vārds ir BRAUCOŠUS. Lauri - beidz vienreiz tēlot pārgudro.
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
21.03.2013. 08:38
būs man jāpaprovē cik tad traki lēkā tas krusts no autiņa loga. Itkā normālam dzelzim nevajadzētu nekam kratīties.
Būs vēlviens iemesls nepirkt dīzeli, lai varētu izšaut no loga :D
Paprovē gan. Tēmējot pat neliekas, ka kaut kas vibrētu vai kustētos, bet pieejot pie mērķa ir pārsteigums. Rolsroiss eksperimenta laikā nebija pieejams, bet domāju, ka tā ir ar jebkuru rūcošu motorīti, pat nerunājot par jelkādu braukšanu - tad vispār pilnīgs čau. Tā kā silts ieteikums - medījiet atbilstoši noteikumiem - slāpējiet nost, kāpiet ārā un tad dariet ko un kā varat.
Pag pag, ir aizliegts šaut no braucoša transporta, neviens ar likumu nav aizliedzis medīt no stāvoša transporta vai nu ar ieslēgtu vai izslēgtu motoru. Tieši otrādi ja motors strādā tad tā pati lapsa mazāk pievērš uzmanību nekā ja motoru noslāpē. Kad motoru noslāpē 90% gadījumos lapsa metas krūmos. Pārbaudīta lieta. Manai mašīnai nekas nedreb kad šauj no auto salona.
Juri gribētos redzēt tavu rezultātu, ja tu ieraugi lapsu piebrauc šāviena attālumā, noslāpē motoru izskāp no autiņa un nomedī lapsu, cik tādu gadījumu tev dzīvē paveicies piedzīvot, pietiek motoru noslāpēt kā jau lapsa skatās kas tur notiekās, bet vēl ja kāpsi ārā, āmen aizmirsti par veiksmīgu šāvienu!!!!
Pilnīgi pareizi - BRAUCOŠUS, t.i. kustībā esošus.
Apturi mašīnu, norauj roceni (ka tik neizkustās)
un šauj līdz salons pilns ar čaulītēm līdz palodzēm.
Kāda tur šķirba, vai es esmu salonā, vai uz mašīnas jumta.
Ar bullpup uz labo pusi no mašinas nepašausi stobrs būs iekšā salonā,vienreiz izšavu kad stobrs bija paris cm iekša salonā trīs dienas ausis skanēja tie paris cm... :D
A kas traucē izslēgt dzinēju? Savādāk pie 150+ metriem vibrācija traucē diezgan un tālāk sāk traucēt pat pulss :)
Nu šo jau var klasificēt kā malumedības, bet pārlasi Rūdi uzmanīgi : http://www.likumi.lv/doc.php?i...
vismaz nepublicē to soc. tīklos
lidaparātus, motorizētus braucošus sauszemes un ūdens transportlīdzekļus, kur atslēgas vārds ir BRAUCOŠUS. Lauri - beidz vienreiz tēlot pārgudro.
Būs vēlviens iemesls nepirkt dīzeli, lai varētu izšaut no loga :D
Paprovē gan. Tēmējot pat neliekas, ka kaut kas vibrētu vai kustētos, bet pieejot pie mērķa ir pārsteigums. Rolsroiss eksperimenta laikā nebija pieejams, bet domāju, ka tā ir ar jebkuru rūcošu motorīti, pat nerunājot par jelkādu braukšanu - tad vispār pilnīgs čau. Tā kā silts ieteikums - medījiet atbilstoši noteikumiem - slāpējiet nost, kāpiet ārā un tad dariet ko un kā varat.
Juri gribētos redzēt tavu rezultātu, ja tu ieraugi lapsu piebrauc šāviena attālumā, noslāpē motoru izskāp no autiņa un nomedī lapsu, cik tādu gadījumu tev dzīvē paveicies piedzīvot, pietiek motoru noslāpēt kā jau lapsa skatās kas tur notiekās, bet vēl ja kāpsi ārā, āmen aizmirsti par veiksmīgu šāvienu!!!!
Apturi mašīnu, norauj roceni (ka tik neizkustās)
un šauj līdz salons pilns ar čaulītēm līdz palodzēm.
Kāda tur šķirba, vai es esmu salonā, vai uz mašīnas jumta.