Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
11.04.2013. 16:50
Дима, а Ты привезешь зверя? Ведь сейчас в Далдери только один , совсем старый и беззубый енот, пригодный только для притравки маленьких щенков, но не в коем случае не для берущих взрослых собак :(
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
11.04.2013. 18:00
/Ведь сейчас в Далдери только один , совсем старый и беззубый енот/ - Žanna - toties ir "kuiļis" ar visiem zobiem....kurš ne katram "Jagam" pa...
Ikdienā nākas saskarties, ar Vācu medību terjera, saimniekiem, kuri negrib!!! laist SAVU SUNI ALĀS...tā arī neesmu sapratis, tas ir pareizi vai nepareizi. Tāpēc arī piedāvāju D.Savčenko rīkot šāda veida pasākumu.
Pasākums vairak domāts suņu saimniekiem T.I.;
1. tiem, kuri nolēmuši iegādaties Vācu medību terjeru, izmantosanai MEDĪBĀS.
2. tiem, kuri izmanto Vācu medību terjeru medības, pieredzes apmaiņai.
Maksa 5LS ir par suņa laišanu alā(mākslīgajā), vai aplokā ar iežogotu meža cūku.
13.04.-pecpusdienā un 14.04. plānotas arī praktiskās medības alās, bet ņemot verā laika apstakļus lēmumu par medībam pieņems D.Savčenko 13.04. no rīta.
Pagājušo gadu pasākums izdevās, MK"Klīves mednieks" veči, vēl līdz šim, atceras D.Savčenko suņa profesionālo darbu alās praktiskajās medībās.
11.04.2013. 22:46
Aigar, es protams zinu, ka kuilis Tev ir :D
Par to, vai ir pareizi vai nepareizi, ka saimnieks negrib suni laist alā, varam strīdēties un pie taisnības netikt, jo, no vienas puses it kā vajag, bet, no otras puses, daudzi jau tagad medī tikai dzinējmedībās + asinspēda, un nav nekas sū***ks, kā masta laikā alā iegājis suns! Tāpēc es uzskatu, ka tas saimniekam pašam ir jāizlemj un neko uzspiest nevajaga!
Es esmu redzējusi, kā strādā Dimas suns (viens no viņa suņiem) gan mākslīgā alā- cepuri nost! Ne vienu mirkli neesmu apšaubījusi viņa suņa labās darba spējas! Ko Tu atkal pārproti?
Mani uztrauc tas vecais nabaga jenots. Mēs sestdien bijām uz apmācībām, Kondai atļāva tikai caur šīberi pariet ;) Nafiga man viņai kontakts ar vecu, bezzobainu zvēru? Es kāds sadists?
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
11.04.2013. 23:17
/...Mēs sestdien bijām uz apmācībām, Kondai atļāva tikai caur šīberi pariet.. / - Vēl Žanna - kā Tu domā, kā bezzobainais sasmalcina paiku, no manīm viņs dabon tikai jēlu gaļu? Ka tik Tevi nav apved....
19.09.2013. 09:18
14. septembrī Lietuvā notika alu suņu sacensības pa lapsu mākslīgajā alā.
Piedalījās kopumā 20 suņi, tai skaitā 2 jagdterjeri no Latvijas, kuri abi ieguva 1.pakāpes darba diplomus
DORIS UNIVERSALUS KARYS, audz.V.freigofas, īp. sv.Zvirbule- 98 punkti, izdzīšana
NARDICUM APOKALIPSIS, audz.&īp.Ž.Zariņa, 93 punkti, tvēriens
Ikdienā nākas saskarties, ar Vācu medību terjera, saimniekiem, kuri negrib!!! laist SAVU SUNI ALĀS...tā arī neesmu sapratis, tas ir pareizi vai nepareizi. Tāpēc arī piedāvāju D.Savčenko rīkot šāda veida pasākumu.
Pasākums vairak domāts suņu saimniekiem T.I.;
1. tiem, kuri nolēmuši iegādaties Vācu medību terjeru, izmantosanai MEDĪBĀS.
2. tiem, kuri izmanto Vācu medību terjeru medības, pieredzes apmaiņai.
Maksa 5LS ir par suņa laišanu alā(mākslīgajā), vai aplokā ar iežogotu meža cūku.
13.04.-pecpusdienā un 14.04. plānotas arī praktiskās medības alās, bet ņemot verā laika apstakļus lēmumu par medībam pieņems D.Savčenko 13.04. no rīta.
Pagājušo gadu pasākums izdevās, MK"Klīves mednieks" veči, vēl līdz šim, atceras D.Savčenko suņa profesionālo darbu alās praktiskajās medībās.
Par to, vai ir pareizi vai nepareizi, ka saimnieks negrib suni laist alā, varam strīdēties un pie taisnības netikt, jo, no vienas puses it kā vajag, bet, no otras puses, daudzi jau tagad medī tikai dzinējmedībās + asinspēda, un nav nekas sū***ks, kā masta laikā alā iegājis suns! Tāpēc es uzskatu, ka tas saimniekam pašam ir jāizlemj un neko uzspiest nevajaga!
Es esmu redzējusi, kā strādā Dimas suns (viens no viņa suņiem) gan mākslīgā alā- cepuri nost! Ne vienu mirkli neesmu apšaubījusi viņa suņa labās darba spējas! Ko Tu atkal pārproti?
Mani uztrauc tas vecais nabaga jenots. Mēs sestdien bijām uz apmācībām, Kondai atļāva tikai caur šīberi pariet ;) Nafiga man viņai kontakts ar vecu, bezzobainu zvēru? Es kāds sadists?
Vairāk blusu mājās.
Piedalījās kopumā 20 suņi, tai skaitā 2 jagdterjeri no Latvijas, kuri abi ieguva 1.pakāpes darba diplomus
DORIS UNIVERSALUS KARYS, audz.V.freigofas, īp. sv.Zvirbule- 98 punkti, izdzīšana
NARDICUM APOKALIPSIS, audz.&īp.Ž.Zariņa, 93 punkti, tvēriens