Tā kā LATMA mājas lapā www.latma.lv jaunākās ziņas ir datētas ar 2011.gada 18.janvāri, varbūt kāds var sniegt īsu ieskatu šķiet vakardien notikušajā LATMAs kopsapulcē? Varbūt ne tādēļ, lai norietu, bet vienkārši saprastu, kurā virzienā tad mednieku saime pamazām tiek virzīta no konkrētās organizācijas puses. Galu galā, Medniekiem.lv darbība ir teju publiska, LMS arī vairāk vai mazāk ziņo par saviem darbiem un notikumiem. Tā kā būtu interesanti uzzināt detaļas!
Šodien (droši vien jau vakar vakarā) LATMAs mājas lapa satur aktuālas lietas un attiecas uz 2013.gadu! Tas ir ļoti labi, acīmredzot mans vakardienas ieraksts šeit lika kādam aktualizēt visu. Kā arī jānovērtē LATMAs aktuālās lietas - jo īpaši klaiņojošu suņu problēma. Šī kā reizi ir joma, kurā nekādu domstarpību laikam nav un kurā var sadarboties. Jo suņu problēmas risinājumi slēpjas cēloņu novēršanā, bet tas ir pašos pamatos cērtams pasākums, kur vajag lielu baru organizāciju. Un, nē, ne jau čipošana ir risinājums. Tas ir vēl dziļāks!
Slēpts
05.04.2013. 09:37
Par biedru skaitu jau nu ir kautrīgi noklusēts ( mednieku skaits nav biedru skaits ). Barvika kungs, turi solījumu un publicē biedru sarakstu, kā solīji MMD. Un, lūdzu, neuztver to kā uzbraucienu. Es vienkārši gribu zināt ar ko man reģionā sadarboties un kas ko pārstāv.
Biedru sarakstu tuvākajā laikā nopublicesim mājaslapā. Piedalījās 24 biedrības ar sešām papildus pilnvarām. Tika pārstāvēti 1015 mednieki , no pilnvarniekiem man nav precīzas informācijas par biedru skaitu , ~ varētu nākt klat aptuvēni 120-150 mednieki,Precizeta Informācija tiks publiceta MMD gan žurnālā Medības.
Gribēju uzrunāt Haraldu Barviku un Elmāru Švēdi! Šobrīd LMS ir ievērojami plašāk pārstāvēta kā LATMA - LMS pārstāv aptuveni 250 kolektīvus, LATMA - 24. Starpība ir vairāk kā nopietna - 10 reizes ! LMS ir visjaunākā organizācija, bet jau ir piesaistījusi daudzus cienījamus cilvēkus mednieku aprindās un ir daudz aktīvāka, solīdāka un veiksmīgāka savā darbībā. Piedodiet, bet neredzu jēgu LATMA eksistencei. LMS un LATMA darbības virzieni būtiski neatšķiras. Neredzu jēgu sašķelt mednieku sabiedrību divās nometnēs un karot savā starpā par jaunu kolektīvu piesaisti. Uzskatu, ka LATMA savu laiku ir vairāk vai mazāk veiksmīgi nostrādājusi un savas iespējas izsmēlusi. Ceru, ka Jūs abi piekritīsiet, ka bija objektīvi iemesli, kāpēc izveidojās divas jaunas organizācijas - LMS un Medniekiem.lv Ja LATMA būtu bijusi spēcīga un visu cienīta, tad jaunu organizāciju rašanās objektīvi nebūtu nepieciešama ! Mans ieteikums - nekarojiet un nemēģiniet reanimēt jau iepuvušu līķi, bet atrodiet ceļu, kā apvienoties ar LMS - tas visiem medniekiem būs labākais risinājums. Visu cieņu Mediekiem.lv - viņi ir atraduši jaunu nišu mednieku pārstāvniecībai un informēšanai. Redzu šim portālam un organizācijai nākotnes perspektīvu attīstībai gan strādājot suverēni, gan apvienojoties ar LMS. Lūgums nevienam neapvainoties par manu viedokli ! Lai noņemtu jebkādas spekulācijas par manu ieinteresētību kādas organizācijas attīstībā, tad vēlos pateikt, ka šobrīd neesmu nevienas mednieku organizācijas biedrs! Bet apsolu tuvāko nedēļu laikā kļūt par aktīvu mednieku organizācijas biedru, lai es neabūtu pasīvs malā stāvētājs!
Slēpts
25.06.2013. 22:41
Ar kādām tiesībām atlaide dalībai šī gada Minhauzenā ir LATMAS biedriem? Vai tad Minhauzens tiek finansēts no LATMAS pašas līdzekļiem, tad varētu saprast? Reāli jau to finansē MSAF ( tātad visi mednieki ) un sponsori. 5.aprīlī tika solīts drīzumā nopublicēt šos izredzētos LATMAS biedrus, taču tas "drīzumā" vēl joprojām nav iestājies ne mājas lapā ne žurnālos.
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Varbūt ne tādēļ, lai norietu, bet vienkārši saprastu, kurā virzienā tad mednieku saime pamazām tiek virzīta no konkrētās organizācijas puses. Galu galā, Medniekiem.lv darbība ir teju publiska, LMS arī vairāk vai mazāk ziņo par saviem darbiem un notikumiem. Tā kā būtu interesanti uzzināt detaļas!
http://www.latma.lv/lv/aktuali...
Kā arī jānovērtē LATMAs aktuālās lietas - jo īpaši klaiņojošu suņu problēma. Šī kā reizi ir joma, kurā nekādu domstarpību laikam nav un kurā var sadarboties. Jo suņu problēmas risinājumi slēpjas cēloņu novēršanā, bet tas ir pašos pamatos cērtams pasākums, kur vajag lielu baru organizāciju. Un, nē, ne jau čipošana ir risinājums. Tas ir vēl dziļāks!
Šobrīd LMS ir ievērojami plašāk pārstāvēta kā LATMA - LMS pārstāv aptuveni 250 kolektīvus, LATMA - 24. Starpība ir vairāk kā nopietna - 10 reizes ! LMS ir visjaunākā organizācija, bet jau ir piesaistījusi daudzus cienījamus cilvēkus mednieku aprindās un ir daudz aktīvāka, solīdāka un veiksmīgāka savā darbībā.
Piedodiet, bet neredzu jēgu LATMA eksistencei. LMS un LATMA darbības virzieni būtiski neatšķiras. Neredzu jēgu sašķelt mednieku sabiedrību divās nometnēs un karot savā starpā par jaunu kolektīvu piesaisti. Uzskatu, ka LATMA savu laiku ir vairāk vai mazāk veiksmīgi nostrādājusi un savas iespējas izsmēlusi.
Ceru, ka Jūs abi piekritīsiet, ka bija objektīvi iemesli, kāpēc izveidojās divas jaunas organizācijas - LMS un Medniekiem.lv
Ja LATMA būtu bijusi spēcīga un visu cienīta, tad jaunu organizāciju rašanās objektīvi nebūtu nepieciešama !
Mans ieteikums - nekarojiet un nemēģiniet reanimēt jau iepuvušu līķi, bet atrodiet ceļu, kā apvienoties ar LMS - tas visiem medniekiem būs labākais risinājums.
Visu cieņu Mediekiem.lv - viņi ir atraduši jaunu nišu mednieku pārstāvniecībai un informēšanai. Redzu šim portālam un organizācijai nākotnes perspektīvu attīstībai gan strādājot suverēni, gan apvienojoties ar LMS.
Lūgums nevienam neapvainoties par manu viedokli ! Lai noņemtu jebkādas spekulācijas par manu ieinteresētību kādas organizācijas attīstībā, tad vēlos pateikt, ka šobrīd neesmu nevienas mednieku organizācijas biedrs! Bet apsolu tuvāko nedēļu laikā kļūt par aktīvu mednieku organizācijas biedru, lai es neabūtu pasīvs malā stāvētājs!
5.aprīlī tika solīts drīzumā nopublicēt šos izredzētos LATMAS biedrus, taču tas "drīzumā" vēl joprojām nav iestājies ne mājas lapā ne žurnālos.