Bija man CZ-527 Lux.223 rem. Parastais stobrs 61 cm., tvists 12. Sprūda mehānisms ļoti patika, šnellers. Ar šnelleri reizēm bija atsečkas un tas nebija sliktu patronu dēļ. Nepatika, aizslēgam čaulu izvilcējs, kā vācu mauzerim. Īstenībā čehi uz mauzera bāzes ražo savas karabīnes. Ja pilna aptvere, tad ar piepūli padeva patronu stobrā.Ja optiku nosēdināja zemu, aizslēga kloķis skārās pie optikas. Atteicos no viņas, jo nevarēju saprast šo ieroci. Uz simts metriem, trīs lodes skar viena otru, ceturtajai pieci cm. atrāviens. Un tā pastāvīgi. Mainīju munīciju, lādēju pats, taisīju beddingu, nekas nelīdzēja. Izskatās jau smuka un pluss ir sliede optikai, monolīta uz kārbas. Kā Tikai. Šī ir tikai mana pieredze un pārdomas. Un vēl , es domāju ,ka šādam kalibram vajadzētu būt ar resno stobru.
Stobrs Tikkai noteikti nav sliktāks bar Blaser :)
Ja Blaser - tad Bix'n Andy stobrs + GRS + Stocom (R8) vai Bix'n Andy (R93) nospiediens, LRA kājas... kilograms Devkona un čikeniekā:)
p.s.
Pēc tam ceļš uz kastomu - Delfīns+Bartlein (x2)+BAT (labais kloķis,kreisais ports) +Jewel+ LowBoy laide :))))))))))
Stobrs Tikkai noteikti nav sliktāks bar Blaser :)
Ja Blaser - tad Bix'n Andy stobrs + GRS + Stocom (R8) vai Bix'n Andy (R93) nospiediens, LRA kājas... kilograms Devkona un čikeniekā:)
p.s.
Pēc tam ceļš uz kastomu - Delfīns+Bartlein (x2)+BAT (labais kloķis,kreisais ports) +Jewel+ LowBoy laide :))))))))))
Gati - es to neesmu teicis un nesaku, bet pēdējā laikā ar vien vairāk sāk iepatikties, kaut gan senāk riebās :D
Uz to jau es eju, Intar :)
Kas tad ir šis etalons?