Pēteri - kas pa optiku? Piemēram lētajai optisan mambai pirmie 2 režīmi vispār gaisā laikā nav redzami. Delta classic arī ir krēslā izmantojama.
Slēpts
15.04.2014. 16:20
Lētā optika un sarkanais punkts ir nesavienojamas lietas.
Man ir. Optika lietojama (stikli izskatās mazliet "netīri" bet 30-06 atsitienu tur), kā ieslēdz "sarkano punktu" tā uzreiz TĀDA ILUMINĀCIJA... kaa Lasvegasā!
Jau atvainojos par iespējams muļķīgu jautājumu:
Cik liela ir sarkanā punkta nepieciešamība un vai šīs opcijas trūkums tik ļoti traucē notēmēt?
Esmu dzirdējis/lasījis dažādus viedokļus par to, ka tā labi palīdz redzēt potenciālā trāpījuma punktu, taču gaišā laikā vai arī ir vajadzība pēc tā?
Lasīju,ka budžeta optikām sarkanais punkts aptumšo pārējo redzes lauku, kas krēslas stundās esot izteikti.
Pašlaik aplūkoju Redfield Revolution 3-9 50mm 4-Plex.
Ja būtu plašāki līdzekļi, nebūtu jautājumu, bet... :)
Bet lētajām pa lēto nevar uztaisīt normālu izgaismošanas fokusēšanu vai kā tur darbojas tā izgaismošana...
izgaismojas nevis krustiņš pa vidu bet gan viss tīkliņš iluminē kaa Eifeļja tornis Parīzē līdz ar tumsas iestāšanos
Man ir. Optika lietojama (stikli izskatās mazliet "netīri" bet 30-06 atsitienu tur), kā ieslēdz "sarkano punktu" tā uzreiz TĀDA ILUMINĀCIJA... kaa Lasvegasā!
Cik liela ir sarkanā punkta nepieciešamība un vai šīs opcijas trūkums tik ļoti traucē notēmēt?
Esmu dzirdējis/lasījis dažādus viedokļus par to, ka tā labi palīdz redzēt potenciālā trāpījuma punktu, taču gaišā laikā vai arī ir vajadzība pēc tā?
Lasīju,ka budžeta optikām sarkanais punkts aptumšo pārējo redzes lauku, kas krēslas stundās esot izteikti.
Pašlaik aplūkoju Redfield Revolution 3-9 50mm 4-Plex.
Ja būtu plašāki līdzekļi, nebūtu jautājumu, bet... :)