Pēteris Siksna
Vakardien, 21:58
Nu ir man tas Titāns , nu arī savas problēmas . Kādi gadi četri , pieci nebija ne vainas , tagad katra otrā patrona atsečka . (Munīcija nav vainīga - visi varianti pārbaudīti ) Ja varētu dabūt tikai atsperi , bet jāpērk komplektā ar pus aizslēga , maksā 140 e. Ja zinātu , ka tā ir tā vaina varētu pasūtīt , bet ja kas cits ? Varbūt kāds zina , kur var pasūtīt aizslēga atsperi atsevišķi ? Varbūt kāds taisa atsperes :) ?
Sveiks, Pēteri. Vajadzētu apskatīt visu ieroci kopumā un tieši aizslēgu lai varētu saprast kur ir problēma.
Atsperi ražotājs atsevišķi nepiedāvā, jo nelūzt un nekad nevienam nav lūzusi, bet ir citi pat neiedomājami sīkumi kur varētu būt vaina!
Sazinies ar mums un atved uz pārbaudi.
Slēpts
25.07.2019. 23:51
Varbūt vajadzētu reizi pa 4-5.g. izjaukt aizslēgu, iztīrīt un saeļļot, ar tam paredzētām eļļām?? Es savai CZ daru to katru sezonu un bēdu nezinu. Atsperes stingrību, ja tā nav salūzusi, bieži vien var atjaunot to pastiepjot. Itkā kolhozņiku variants, bet rezultāts kadu laiku ir, kamēr jauna tiek sūtīta.
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
25.07.2019. 22:41
Pēteri, lūdzu padalies ar iespaidiem no Titāna? Es šauju ar Hornady 5 gadus, atsečkas nav bijušas. Šautuvē ar Aleksandra (kas zina šo vīriņu) piedāvātajām patronām gan nešāva...
Nu ir man tas Titāns , nu arī savas problēmas . Kādi gadi četri , pieci nebija ne vainas , tagad katra otrā patrona atsečka . (Munīcija nav vainīga - visi varianti pārbaudīti ) Ja varētu dabūt tikai atsperi , bet jāpērk komplektā ar pus aizslēga , maksā 140 e. Ja zinātu , ka tā ir tā vaina varētu pasūtīt , bet ja kas cits ? Varbūt kāds zina , kur var pasūtīt aizslēga atsperi atsevišķi ? Varbūt kāds taisa atsperes :) ?
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
25.07.2019. 20:14
Ņem Rossler Titan 6 un bēdu nezināsi (mana pirmā un vienīgā karabīne). Viegla, ērta, ļoti viegls nospiediens, patīkama laide. Drošinātājs novietots kā gludajam, nekādu lieku pogu aizslēga izņemšanai un citi nevajadzīgi pribambasi.
P.S. Pie Gata nestrādāju un par viņa veikala piedāvājumu reklamēšanu bonusus nesaņemu :)
Gribēju noprecizēt, kas būtu kvalitatīva manta- CZ557, Browning X-Bolt, Tikka T3x? Jeb tomēr vēl kaut kas uz augšu- Sako, Mannlicher, Sauer, Blaser, Merkel?
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
25.07.2019. 13:02
Mārcim 100% taisnība. Šaut var ar jebkuru ieroci, bet par kvalitatīvu mantu vienmēr būs jāmaksā. Šobrīd ražotāju konkurence zemo cenu segmentā ir milzīga un tajā segmentā ražošanā tiek maksimāli ekonomēts uz visu, lai varētu izdzīvot.
No foruma skaisto citātu krātuves.
Mārcis Mūrieks 07.09.2013. 21:02
Lētā gala ierocis nav mugurkaula operācija par ko baigi iespringt. Kāds pašam patīk un kādu var atļauties, tādu jāpērk. Visi tie nedārgie stroķi šauj apmēram vienādi, un apdares ar visiem līdzīgi sūdīgas, neatkarīgi no materiāla. Līdz Tikka T3, ieskaitot. Visas bija jāpārbūvē, lai būtu riktīgi ērtas. Kad vienreiz budžeta klases latvietim pielēks, ka laba manta nemaksā lēti? http://www.medniekiem.lv/discu...
Vakardien, 21:58
Sveiks, Pēteri. Vajadzētu apskatīt visu ieroci kopumā un tieši aizslēgu lai varētu saprast kur ir problēma.
Atsperi ražotājs atsevišķi nepiedāvā, jo nelūzt un nekad nevienam nav lūzusi, bet ir citi pat neiedomājami sīkumi kur varētu būt vaina!
Sazinies ar mums un atved uz pārbaudi.
P.S. Pie Gata nestrādāju un par viņa veikala piedāvājumu reklamēšanu bonusus nesaņemu :)
Mārcis Mūrieks 07.09.2013. 21:02
Lētā gala ierocis nav mugurkaula operācija par ko baigi iespringt. Kāds pašam patīk un kādu var atļauties, tādu jāpērk. Visi tie nedārgie stroķi šauj apmēram vienādi, un apdares ar visiem līdzīgi sūdīgas, neatkarīgi no materiāla. Līdz Tikka T3, ieskaitot. Visas bija jāpārbūvē, lai būtu riktīgi ērtas. Kad vienreiz budžeta klases latvietim pielēks, ka laba manta nemaksā lēti?
http://www.medniekiem.lv/discu...
:) :) :)