Un es vienos MMD mačos tādam gudrītim uzticējos. Pirmie divi šāvieni 200m 4 un 5 uz plkst 6.00. Pēc tam jau kaut ko pielasīju. Katrā gadījumā 100m sašāvu daudz labāk par 200m.Ja nemaldos 2011.gadā.
Ko Jūs ar tām trajektorijām? NEVIENAM kalibram nav taisna trajektorija!
Tātad - jārēķina un jāgroza/jāiznes tāpat! Nu un tad vienalga!
Bija tāds gudrīts, kuram fetišs uz lielajiem, šis neko mazāku par 300winmag neatzina! Pat 300m mačos ne ar ko lielisku neizcēlās - izņemot skaņu/sāpošu plecu!
Paldies par atbildi Jāni!Bet nemet plinti krūmos -arī profesionāļi kļūdās un jo lielāks kaifs ir uzvarēt tādu ,nevis čaiņiku:),tā arī gadās! Šauj garām!
Un vai tā bilde ir no MMD kausiem:) Tāpēc jau es zinu ko nozīmē pārbūve, un tāpēc tieši mūsu kluba mačos ar tādām nedrīkst šaut, jo mači ir paredzēti medību prasmju pilnveidošanai, nevis iespējami labāku rezultātu sasniegšanai, kā piemēram LR čempionāti medību šaušnā.... Jā, bija laiks kad domāju skriet lidzi ar šim pārbūvēm, bet tad sapratu, ka neesmu gatavs piedalīties visos iespējamos mačos, vien MMD kausā un kluba, jo šie abi sākotnēji bija vairāk tādiem kā man - čaiņikiem šajā lietā, bet žēl ka MMD palika tādi pat kā visi citi, tikai uz rezultātu vērsti. Protams ka varat openēt, aiztāvēt tiesības sportiski medīt, bet man tas ir hobijs un kā hobijs paliks. Tāpēc piedalos mačos kuriem šaušana ir hobijs, kā kreivi saka - ļubiķeļskije, nevis jau pusprofesionālu līmeni sasniegušu veču cīņās. Ne par velti ir sacensības kurās izdala tos kuri ir ar sporta klasēm, un tos kā es - čaiņikus, jo tad ir interese pacīnīties ar līdzīgiem, bet ja jau kādam ļoti gribas izcelties uz šī čaiņiku fona, tad lai dara kā ērtāk...:)
Tātad - jārēķina un jāgroza/jāiznes tāpat! Nu un tad vienalga!
Bija tāds gudrīts, kuram fetišs uz lielajiem, šis neko mazāku par 300winmag neatzina! Pat 300m mačos ne ar ko lielisku neizcēlās - izņemot skaņu/sāpošu plecu!
Tieši tā!