Tāda izskatās Māra būvēta laide manai Tikai. Cena 150 LS pirms 2 gadiem. Šoziem manam draugam viņš pārbūvēja 18 pižiku kreiļa versijā arī apmēram par tik pat naudām.Vienīgi varu uz reiz pateikt, ka viņš pašlaik sev būvē māju un baigi ar laidņu būvēšanu neiespringst un pasūtījumu viņam ir gana. Tā kā ātri nebūs.
Kādus 3 gadus atpakaļ laidi un pastobri taisīju pie meistara netālu no Limbažiem. Man tas izmaksāja 125.ls. Ja nemaldos, meistaru sauc Jānis. Uztaisīja diezgan labi (īstenībā neesmu salidzinājis ar citiem). 26179055, 29177536 - vinam no šīm numuriem ir jābūt īstajam. Cerams, ka info noderēs.
Aprīkojums: H&K SLB2000 Light 30-06, AKAH 3X12X56, ATA Arms SP Black 12/76, Merkel RX. Helix Black, Swarovski Z4i 2.5x10x56
Medību trofejas: 1
01.11.2013. 15:12
Labdien, kolēģi.
Nolēmu padalīties ar savu pieredzi laides atjaunošanā.
Heklers manā ipašumā nonāca jau krietni palietots, tādēļ vērsos pie jau iepriekš pieminētā Māra ar lūgumu atjaunot ieroča vizuālo tēlu. Māris bija tik laipns, ka atbrauca ciemos, lai apskatītu manu bēdu.Ilgi nedomādams, viņš paziņoja, ka visu varu izdarīt pats. Īsa, bet ļoti izsmeļoša instrukcija no Māra puses un es biju gatavs ķerties pie ieroča pucēšanas.
Bildē redzama pastobre pirms darba uzsākšanas - daudzviet bojāta laka, saskrāpēts un sasists koks.
Aprīkojums: H&K SLB2000 Light 30-06, AKAH 3X12X56, ATA Arms SP Black 12/76, Merkel RX. Helix Black, Swarovski Z4i 2.5x10x56
Medību trofejas: 1
01.11.2013. 15:14
Laka nāca nost ļoti grūti.
Vispirms ar 160 smilšpapīru tiku līdz kokam.
Gripa vietu aizlīmēju ar "makgaivereni", lai nesabojātu robiņus. Uz tiem laka paliks nenotīrīta.
Labu apetīti. Ziemā, ielies termosā un būs ar ko sildīties.
Nolēmu padalīties ar savu pieredzi laides atjaunošanā.
Heklers manā ipašumā nonāca jau krietni palietots, tādēļ vērsos pie jau iepriekš pieminētā Māra ar lūgumu atjaunot ieroča vizuālo tēlu. Māris bija tik laipns, ka atbrauca ciemos, lai apskatītu manu bēdu.Ilgi nedomādams, viņš paziņoja, ka visu varu izdarīt pats. Īsa, bet ļoti izsmeļoša instrukcija no Māra puses un es biju gatavs ķerties pie ieroča pucēšanas.
Bildē redzama pastobre pirms darba uzsākšanas - daudzviet bojāta laka, saskrāpēts un sasists koks.
Vispirms ar 160 smilšpapīru tiku līdz kokam.
Gripa vietu aizlīmēju ar "makgaivereni", lai nesabojātu robiņus. Uz tiem laka paliks nenotīrīta.