Īsi un konkrēti - kāds pats lieto? Kuru paaudzi? Kādas ir atsauksmes? Un svarīgākais - kur un kā labāk pirkt (ja ir informācija, kura nav obligāti publiski paužama, noteikti man var rakstīt privāti, būšu pateicīgs:) ). Tā kā līdz LV dīleriem laikam tā arī neatnāks, tad jādomā par to kā un kur iegādāties, tā lai lētāk un efektīvāk (tas nozīmē,ja var izvairīties no idiotiskām procedūrām, tad tā būtu laba iespēja). PS. Tie, kuriem par visu progresīvo vienmēr ir savs, īpašais viedoklis (in general - viss jaunais ir sū*, nekas vairāk kā vaļējais tēmeklis nav vajadzīgs un so on), var (un pat ļoti ieteicams būtu, ja tiešām tā arī darītu!) neko nerakstīt. :)
...ik pa laikam parādās kāds Eliminators SS-ā. pašam vienīgais kas nepatīk šim tēmeklim ir tā tante ar izkapti emblēmā. kaut kā nevaru "pārvārīt" tādu argumentu vai humoru..., kad nomainīs logo tad nopirkšu paprovēt .,:)
Ir manam horvātu kolēgam tāds. Slavē un nebeidz tik... Klāt nāk dažādu munīciju korekciju tabulas, kuras var ieprogramēt un izvēlēties pirms katra šāviena. Pats arī par šo domāju. Ja tu būtu pirms mēneša par šo interesējies, kaut ko sabīdītu. OPTICSPLANET bija labas atlaides...
Esmu ķīķerējis ar tādu parastos dienas apstākļos. Redzēt var tālu. Tikai yardi kretinē prātu. Nez vai tās tabulas var konvertēt kauč vai pēdās vai elkoņos?
Rokās pats turēju, iekšā neskatījos, bet domāju, ka par tādu naudu (1400+USD) vajadzētu būt metriskajai fīčai...No redzētā atceros, ka bija tabulas Hordany, Winchester, Remington patronām un vēl kaut kam. Es domāju, ka nožēlot iegādi nenāksies
Slēpts
23.06.2013. 18:49
You Tube video ar kad te skatijos bija ka var pārslēgt metrus uz jardiem.
Un svarīgākais - kur un kā labāk pirkt (ja ir informācija, kura nav obligāti publiski paužama, noteikti man var rakstīt privāti, būšu pateicīgs:) ).
Tā kā līdz LV dīleriem laikam tā arī neatnāks, tad jādomā par to kā un kur iegādāties, tā lai lētāk un efektīvāk (tas nozīmē,ja var izvairīties no idiotiskām procedūrām, tad tā būtu laba iespēja).
PS. Tie, kuriem par visu progresīvo vienmēr ir savs, īpašais viedoklis (in general - viss jaunais ir sū*, nekas vairāk kā vaļējais tēmeklis nav vajadzīgs un so on), var (un pat ļoti ieteicams būtu, ja tiešām tā arī darītu!) neko nerakstīt. :)