Uģi, īsti nesapratu, ko gribi pateikt.
No tornā trāpu ar GMX tur kur tēmēju, cita lieta, ka netēmēju pa lāpstiņu, aŗi galvā ne- bet no trāpījuma pa ribām- atveras tik cik redzams.
Juri O.
GMX ir 165 gr, un lādēju tās priekš medībām- jā Haenel ir 56 cm stobrs. Cik šautuvē esmu mēģinājis- man pietiek- uz sacensībām ar tām nebraukšu:)
Ivar atver diskusijas "MMD kausi" 12 lapu - tur uz beigām esmu ielicis bildes, ko no 7x64 Haenel var dabūt laukā ar GMX. Neatkarīgi no tā kā tās lido medībās izmantot besvinu nav vēlmes un arī vajadzības! Nebojātu gaļu ēst var arī pareizi šaujot ar svinu!!! http://www.medniekiem.lv/discu...
Ivar, Henelim droši vien stobra garums kādi 56cm. Lēnie 500 pulveri tik īsiem stobriem nekādu klasi nevar parādīt. Un 150grainu lode jau tā ar 44grainiem V150 pulvera ....ir diezgan kruta kombinācija, lai neteiktu vairāk. Tikai maz ticams, ka lidos pat tik čupīgi, lai var droši trāpīt līdz 100m.
Slēpts
02.06.2016. 14:51
Ta netēmē aiz pleca,bet drusku uz priekšu - plecā.Tad ar problēmas ar meklēšanu būs ļoti niecīgas.
bet ja ragus, nagus nekolekcionē, bet ir vēlme apēst?
Slēpts
02.06.2016. 14:07
varbūt tieši tāpēc arī lido cauri, ka šauju aiz pleca,
Ta netēmē aiz pleca,bet drusku uz priekšu - plecā.Tad ar problēmas ar meklēšanu būs ļoti niecīgas.
Ģirt, varbūt tieši tāpēc arī lido cauri, ka šauju aiz pleca, un cauri ribām iziet ar tādu deformāciju kādu var apskatīt augstāk..
Un gaļa nu nekādi nav sabojāta.
p.s es jau papīra cūkai nevaru trāpīt- jāpriecājas ka vispār nokrīt, kaut ne uz vietas:):)
Vispār tajā zeļonkas pudelītē(308win) var kautko iebērt?
Slēpts
01.06.2016. 18:15
Gati- ko Intars raksta vienmēr izlasu:)
Tāpat esmu lasījis, ka daudziem ir bijušas problēmas ar precizitāti, pašiem lādējot.
Tā kā Intars iesaka 500 sērijas pulverus- vai Tev Gati nav kādas ziņas, kad tāds Latvijā būs pieejams?
p.s Es jau principā nesūdzos- ar šim lodēm trīs šāvieni , trīs medījumi, bet nu uz vietas toč nepaliek. Trāpījums ir nāvējošs, bet laikam kaut kā pietrūkst- šoka vai..
No tornā trāpu ar GMX tur kur tēmēju, cita lieta, ka netēmēju pa lāpstiņu, aŗi galvā ne- bet no trāpījuma pa ribām- atveras tik cik redzams.
Juri O.
GMX ir 165 gr, un lādēju tās priekš medībām- jā Haenel ir 56 cm stobrs. Cik šautuvē esmu mēģinājis- man pietiek- uz sacensībām ar tām nebraukšu:)
http://www.medniekiem.lv/discu...
bet ja ragus, nagus nekolekcionē, bet ir vēlme apēst?
Un gaļa nu nekādi nav sabojāta.
p.s es jau papīra cūkai nevaru trāpīt- jāpriecājas ka vispār nokrīt, kaut ne uz vietas:):)
Tāpat esmu lasījis, ka daudziem ir bijušas problēmas ar precizitāti, pašiem lādējot.
Tā kā Intars iesaka 500 sērijas pulverus- vai Tev Gati nav kādas ziņas, kad tāds Latvijā būs pieejams?
p.s Es jau principā nesūdzos- ar šim lodēm trīs šāvieni , trīs medījumi, bet nu uz vietas toč nepaliek. Trāpījums ir nāvējošs, bet laikam kaut kā pietrūkst- šoka vai..