Šodien vārdadienu svin Marija, Marika, Marina, rītdien - Magda, Magone, Mērija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Garmin Astro320 kādas ir atsauksmes.

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 32 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 09.11.2017. 15:17
Ar medībām saistītās tēmasMedību suņi

Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-10-14 20:29
Lietotāja statuss: Eksperts
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
08.08.2013. 23:16
Neredzu jēgu izmest +/- 400 latus
Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-10-14 20:29
Lietotāja statuss: Eksperts
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
08.08.2013. 23:12
Kā viena un otrajā variantā siksnas raidītāja jauda ir 5 w

Sakaru inspekcijas atāļauja ir paredzēta tikai 2 w izejas jaudai.
Māris
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
08.08.2013. 22:53
Uldi gribi pērc, gribi nepērc, bet patērēto laiku, ko pavadi suni meklējot neviens neapmaksās + patērētā degviela, ja laika un degvielas daudz tad var arī čakarēties.

Es uz savām platībām braucu 145 km,man medības nekad nav bijušas peļņas avots. Un savu suni es nakad nekur neesmu pametis un nepametīšu.Neredzu jēgu izmest +/- 400 latus, ja nav garantija, ka suns 1-2 km atālumā purvā,krūmos tur kuili un es viņu neredzu. Es šo ziemu no karabīnes zemē sašāvu 5 patronas lai Braitons mani sadzirdētu, jo turēja ciet baru ap četriem vakarā un ne pako negribēja laist viņus vaļā, bet mednieki uzskatīja, ka medības ir beigušās.
Slēpts
08.08.2013. 22:48
Uldi, arī bez Astro 220 vai 320 taču nevar sunim palīdzēt. Protams, ka tas nav lēts „prieks” suņa izsekošanas sistēma medniekiem. Pats lietoju Astro 220 un nevaru sūdzēties par to. Pēc 2012/2013 medību sezonas beigām nolēmu, ka jāiegādājas otra siksna sunim, jo man uz diviem suņiem bija tikai viena siksna. Tā kā šā gada sākumā nekur Latvijā nevarēju sameklēt siksnu DC 40, tad ebay pasūtīju Astro 320 ar divām siksnām. Tagad gaidu dzinējmedību sākumu, lai notestētu Astro 320 ar 2 siksnām.
Runājot par suņu izsekošanas sitēmu, ar smarfona palīdzību, varētu būt problēma salā, mana Nokia (protams, kā tā nav "gudrā")pie - 20 grādiem diezgan ātri atslēdzas dēļ nosalušas baterijas, tajā pašā laikā, mans Astro 220 strādāja ciešami.
Slēpts
08.08.2013. 22:35
Uldi tak rakstīts ka tās 9 jūdzes ir līdzenā reljefā, tas ir kā rakstīja - jūras krastā :D
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2018-04-26 12:08
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: ir
Aprīkojums: Runga
Suņi: nu jau 2 X Kvaukšķis
08.08.2013. 22:07
Uldi gribi pērc, gribi nepērc, bet patērēto laiku, ko pavadi suni meklējot neviens neapmaksās + patērētā degviela, ja laika un degvielas daudz tad var arī čakarēties.
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
08.08.2013. 21:56
Astro ir augstas jutības GPS aprīkota suņa izsekošanas sistēma medniekiem un sportistiem. Šī unikālā sistēma ļoti precīzi norāda Jūsu suņa atrašanās vietu pat tad, kad viņu neredzat vai nedzirdat.
Jaunais rokā turamais Astro 320 var lepoties ar visām medniekiem nepieciešamajām funkcijām – plašāku darbības diapazonu, vienkāršāku lietotāja saskarni un kartēšanas iespēju.
Astro sistēma ietver pārstrādātu Astro 320 un oranžu, izturīgu poliuretāna DC 40 apkakli. Lai izvairītos no tā, ka Jūsu suņa atrašanās vietu varētu redzēt citi, apkakles slēdzene ir aprīkota ar 4 ciparu PIN kodu. Tādejādi gadījumā, ja suns apmaldās, Astro var tikt izmantots tikai kā līdzeklis suņa atrašanai.
Lai sāktu lietot Astro, dodieties laukā un ieslēdziet ierīci un raidītāju, lai saņemtu GPS satelītu signālus. Tad pievienojiet DC 40 savam mīlulim. Tagad varat viņu palaist brīvībā – nekādu citu iestatīšanu nav nepieciešams veikt.
Izbaudiet uzlabotā Astro 320 iespējas
Jaunais un ērti lietojamais Astro 320 piedāvās Jums tādas inovatīvas funkcijas, piemēram, uzlabotas kartes zīmēšanas iespējas, savietojamību ar BirdsEye™ Satellite Imagery (nepieciešams abonēt), vibro signāls un iebūvēts 3-asu kompass.
Pateicoties antenas uzlabojumiem, maksimālais diapazons starp Astro 320 un suņa apkakli ir palielinājies par 30% (līdz pat 9 jūdzēm līdzenā apgabalā).
Izturīgais un ūdensdrošais Astro 320 dizains pasargā to no putekļiem, netīrumiem, mitruma un ūdens.
Turklāt medniekiem ir iespēja iegādāties dažādas Astro komplektācijas, piemēram, visu Astro komplektu, tikai Astro 320 (ar GPS aprīkoto suņu izsekošanas sistēmu) vai tikai DC 40 apkakles. Mednieku ērtībai Astro 320 ir savietojams ar jebkuru DC sērijas suņu apkakli.
Papildus kartēšanas iespējas
Ņemot vērā to, ka Astro 320 ir iebūvēta microSD™ kartes vieta, Jums ir iespēja iegādāties un ielādēt TOPO U.S. 24K vai City Navigator NT® kartes. Astro 320 atbalsta arī BirdsEye Satellite Imagery (nepieciešams abonēt), kas Jūsu ierīcē ļauj lejupielādēt satelīta attēlus un integrēt tos kartēs. Kartēšanas iespēja ļaus Jums ieraudzīt tuvumā esošas ģeogrāfiskas iezīmes, piemēram, parādīs, ka Jūsu suns tuvojas bīstamam ceļam.
Turklāt Astro 320 ir savietojams ar Custom Maps – bezmaksas programmatūru, kas elektroniskās vai papīra kartes pārveido lejupielādējamās kartēs.
Izsekojiet suņus pat biezā aizsegā
Ik pa 5 sekundēm Jūsu suņa DC 40 pārsūta viņa atrašanas vietu uz jūsu GPS ierīci, un Jūs varat aplūkot viņa pašreizējo atrašanas vietu un iezīmētu taku ar tām vietām, kur viņš ir bijis (tas Jūsu ierīcē parādās Map logā). Pārslēdzieties uz Dog Tracker logu, lai aplūkotu kompasu, kas norāda uz Jūsu mīluļa atrašanās vietu, kā arī tā pašreizējo stāvokli: viņš skrien, sēž vai uzmeklējis medījumu. Astro var sniegt arī skaņas norādes, lai Jūs acumirklī zinātu, ka Jūsu suns ir atradis medījumu.
Map logā var tikt attēlota arī precīza katra suņa paveiktā distance. Lietotāji var izvēlēties pietuvināšanas (zoom) iespēju, tādejādi displejā jebkurā laikā būs redzami visi suņi. Savukārt, ja suņi atrodas pārāk tālu, lai būtu redzami pašreizējā pietuvināšanas (zoom) skalā, displeja malā būs redzams suņa atrašanās virziens. Lietotājam ir iespēja noteikt, cik ilgi katra suņa Tracker logs tiek rādīts displejā, kā arī vajadzības gadījumā to var noņemt nost.
Astro var lepoties ar augstas jutības GPS uztvērēju, kas var izsekot Jūsu suņa atrašanās vietai pat visbiezākajā aizsegā. Ar šo ierīci Jūs vienlaicīgi varat izsekot līdz pat desmit suņiem attālumā līdz pat 9 jūdzēm (atkarībā no apkārtnes). Sistēma pārsūta informāciju no pieejamā redzesloka, tādējādi spējot atainot lielākus attālumus atklātā teritorijā.
Iekopēju pārdošanas specifikāciju. Kāda burkāna pēc tiek rakstītas 9 jūdzes, ja dabā ir maksimums 2,3 km. Kādēļ man ir jānomet zemē +/- 400 laši, ja vajadzīgajā brīdī es nevaru savam sunim atnākt palīgā, jo kuilis redz nestāv tīruma vidū.Un ja vēl siksniņa var aizķerties aiz zara vai kuiļa ilkņa, tad tam vispār nav jēgas.
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2018-04-26 12:08
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: ir
Aprīkojums: Runga
Suņi: nu jau 2 X Kvaukšķis
08.08.2013. 20:02
Lietoju garmin astro 220 esmu apmierināts. Kaut arī pagaidām tālākais attālums ko parādijis ir 2.3 km. pēc tam suns pazūd. Bet aizbraucot uz to vietu kur pēdējo reizi bijis suns signāls parādās un suni atrodi. Vai abrauc pāris kvartāliem riņķī un suns atrodas garminā. Redz pilnīgi visu suņa darbu, ja griež uz vietas, tad skaidrs, ka ko ir atradis un jāiet sunītim palīgā. Aizšautos zvērus ar labāk atrast, jo nereti laika pieet un nerej beigtu bet paosta, vai paplūka, garminā to var redzēt. Ja suns ilgi vienā vietā uzturas jāiet apskatīt to vietu parasti tur kāds jau guļ. Tas darbojas ja laiž pa asinspēdu.
Emīls
Emīls
Pēdējo reizi manīts 2022-06-02 10:40
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Limbaži
Medību stāžs: 9 gadi
Aprīkojums: Sako 85
Suņi: Foksterjers
Medību trofejas: 6
08.08.2013. 17:47
Paldies Mārim par izsmeļošu atbildi par Garminiem.
Kristaps
Pēdējo reizi manīts 2015-09-29 09:42
Lietotāja statuss: Lietotājs
Medību stāžs: Nesūdzos
Aprīkojums: Latvijas Dzinēji
Suņi: Čalis un Puika
08.08.2013. 16:24
Jau nopirku....:)Jāiet uz mežu gribi negribi...:)