Arni,ir zināmi kanoni ieroču konstrukcijās un varianti kā tos apiet pakļaujoties modei,pats tak džinsus nemainīsi pret minikleitu jo tā zvaniem vesāk?!Tieši tāpat es VIENMĒR centīšos izvairīties no vieglmetāla detāļām ieroču konstrukcijā.Galu galā ja cilvēks ir tāds distrofiķis varbūt labāk spēlēt dambreti nevis medīt.Smags ierocis dzēš atsitienu paaugstinās trāpījumu precizitāte,palielinās šāviena komforts,un tas viss tikai 300-400 gramu smagāk,kas visi veči par sievietēm palikuši??!!
Intar Sauer 303 ir viens no maniem nepiepildītajiem sapņiem,neklausi "pieredzējušos"medniekus jo pēc pieredzes zinu ka lielākoties ieroču apkopes ziņā viņi ir visprastākie sivēni.Sauer tā ir klasika ar vārdu gan 90,gan 202 gan arī 303 ,būtu gan labi atkost vai partija nav domāta krievijai,tad gan ir prastāks izpildījums,bet citādāk tas ir brends par kuru jutīsi ka neesi pārmaksājis.
To 300-400 gramu precizitati medibas tapat nejutisi, bet staipit lidz puskilo gan negribas. Un kas tas pa vīru, kas nevar turēt pāris šāvienus? Gan jau tag ierocus razo tapat ka autinus - nokalpo atveleto laiku un naglās.
No tā ķinīša sapratu ka cilvēciņš pats lādē patronas,protams ar pilnu garantiju nevaru apgalvot ,bet liekas ka izmanto par daudz ātru pulveri.Lai nepārsniegtu maksimālo spiedienu pulvera deva ir nosacīti neliela un ātri sadegoša.Nepietiek enerģijas lai aizslēgu atvērtu līdz galam aizmugurējā stāvoklī un tas nepaņem nākošo patronu.Vispār nu nav zolīdi ievietot video ar virspusēju informāciju,"nu neiet"-plinte slikta!
Ja ir pzdink tad tur darīt neko nevar (pats no sevis zinu... :) ) nevajag sevi mēģināt atrunāt, bet diskusija interesanta. Ierocis izskatās smuks, smalks, elegants ... tur arī domāju, ka sākas video parādītās problēmas (lai izgatavotu skaistu smalku ieroci no tā ciešs mehānika, kura rezultātā ir parāk sarežģīta un kaprīza.). Tas nozīmē, ka ja nopērk šo ieroci tad jālieto munīcija ar ko ierocis testēts, ar citu munīciju nav garantijas ka darbosies korekti.
Piekrītu, ka video nav korekts, bet nepiekrītu tai domai par pulveri, smagā lode ar ātru pulveri neiet kopā un ja nav speciāli gatavots kaut kāds pazemināts iegāšanas lābiņs tad mehānismam jānostrādā (video vizuāli normāli šavieni izskatās un aizslēgs veic pilnu ceļu, tā kā tas nebūtu tas). Kopumā, ja tik traki jūtīgs šis ierocis pret patronu variācijām tad personīgi es šo ieroci neņemtu. Ierocim ir jādarbojas, kad es to gribu nevis man jāizpilda visādi šamaniskie nosacījumi, Visas patronas ražotāji lādē standartu pieļaujamās robežās (nav runa par made in russia) un kvalitatīvam ierocim kategoriski nedrīkst būt šāda veida kaprīzes.
p.s. Ražotājs mazliet melo, ka tas ir vienīgais automāts tirgū ar iekārto stobru.... tas tā. Esmu sastapis vismaz vēl vienu un no lētā gala. Interesants un piesardzību raisoš vēl ir fakts, ka nosacīti maz info par šo ieroci ir tīklā no lietotāju puses (šaurs lietotāju klubiņš vai? ) un pamatā tikai ir reklāmas raksti... Nav info izvērtēšanai.
Sauer Intar sen jau šo nepārlādēšanu ir novērsis - tākā pērc nost! Sākumā pa kādam šādam 303 parādijās - tas gan tiesa. Problēma bija aptverē un kad nomainīj aptveri tad viss aizgāja.
Nneesu teicis ka krievu strokji tie labaakie, bet kaads teica ka jaacjakareejas tikai ar krieviniekiem. Kaa redzat arii citiem strokjiem vajadziiga "naladka" :D :D :D
Protams Jāni - tikai 303 Sauer ir jauns ierocis un tam ir pieļaujamas šādas lietas, kuras tiek ātri arī novērstas, bet krievi savus ieročus ražo jau gadsimtu un kādi tie bija pirms 100 gadiem tādi tagad - pat sūdīgāki... Un tur nekas nav uzlabots, ne pieslīpēts nu nekas - izjaucos IZ 18 var skaidri redzēt, ka krievam taisnu caurumu pat grūtības ir izborēt - miskaste...
Piekrītu, ka video nav korekts, bet nepiekrītu tai domai par pulveri, smagā lode ar ātru pulveri neiet kopā un ja nav speciāli gatavots kaut kāds pazemināts iegāšanas lābiņs tad mehānismam jānostrādā (video vizuāli normāli šavieni izskatās un aizslēgs veic pilnu ceļu, tā kā tas nebūtu tas). Kopumā, ja tik traki jūtīgs šis ierocis pret patronu variācijām tad personīgi es šo ieroci neņemtu. Ierocim ir jādarbojas, kad es to gribu nevis man jāizpilda visādi šamaniskie nosacījumi, Visas patronas ražotāji lādē standartu pieļaujamās robežās (nav runa par made in russia) un kvalitatīvam ierocim kategoriski nedrīkst būt šāda veida kaprīzes.
p.s. Ražotājs mazliet melo, ka tas ir vienīgais automāts tirgū ar iekārto stobru.... tas tā. Esmu sastapis vismaz vēl vienu un no lētā gala. Interesants un piesardzību raisoš vēl ir fakts, ka nosacīti maz info par šo ieroci ir tīklā no lietotāju puses (šaurs lietotāju klubiņš vai? ) un pamatā tikai ir reklāmas raksti... Nav info izvērtēšanai.