Diemžēl man arī jāatzīst, ka 6210mm strādāja labi tikai kādu 1,5 gadu. Šoziem sākās problēmas :(((
Manējai gan ar sensoriem viss kārtībā, bet izskatās, ka IR zibspuldze iet uz beigām.
Bildes tumšas (knapi var atšķirt cūku) pat ~ 7 m attālumā.
Sākumā jau biju sapriecājies, ka ķīnieši beidzot kaut ko labu uztaisījuši....
Man ari bija liels prieks par manu kameru. STEALTH CAM SNIPER PRO ar zibspuldzi. Tumsā ideālas krāsainas bildes un tālu ņem, bet... VIsu ziemu stāveja ar atsevišķu akumulatoru pie koka un viss bija labi, bet uz pavasari sāka taisīt sarkanas bildes. Dienā bija ok bet tumsā visas sarkanīgas... Beigās vispār nevarēja saprast vai viņa vispār kaut ko ņem vai nē. Tā arī noņēmām nost un pašlaik esmu ārzemēs un nevaru viņu pārbaudīt, bet martā mēģināšu pierunāt darboties. Varbūt tomēr izdodas palaist viņu kā pienākas. Kāds nav ar ko tamlīdzīgu saskāries??? Re kur bilde. :)
Edgar Glovecki, Intar Lucjanov,
izdevās novērst radušās problēmas?
Sazvanījos ar vienu no TELE2, ja ņem sim karti ar opciju "e-pastam" 1.9Ls mēnesī, ja ar "MMS" kkas ap 3.5-4Ls mēnesī.
Kādi ieteikumi budžetā ap 150Ls?
Arī labs ķīnietis ir tikai ķīnietis.
Es savu problēmu (salīdzinoši tumšas bildes naktī) - nemaz neiespringstu risināt :)
Pirmo 1,5 gadu papriecājos par smukām bildēm (arī naktī)... tagad viss ir "utilitārāk" t.i. saprast, ka cūkas pie barotavas ir - var; laiku kad nāk - nolasīt var; skaitu +/- arī noteikt var; bildes sūta labi t.i.~ 1 min laikā (kas ir galvenais) - viss !!! man vairāk neko nevajag :)
Albūmā tāpat tak neliksi :)
Pa lielam par LTL Accornu ir labas atsauksmes. Visas viņas (ne tikai LTL) pēc laika sāk gļukot:))
Ja negribās LTL tad kā alternatīva varētu būt SG-580M.
Manējai gan ar sensoriem viss kārtībā, bet izskatās, ka IR zibspuldze iet uz beigām.
Bildes tumšas (knapi var atšķirt cūku) pat ~ 7 m attālumā.
Sākumā jau biju sapriecājies, ka ķīnieši beidzot kaut ko labu uztaisījuši....
izdevās novērst radušās problēmas?
Sazvanījos ar vienu no TELE2, ja ņem sim karti ar opciju "e-pastam" 1.9Ls mēnesī, ja ar "MMS" kkas ap 3.5-4Ls mēnesī.
Kādi ieteikumi budžetā ap 150Ls?
Es savu problēmu (salīdzinoši tumšas bildes naktī) - nemaz neiespringstu risināt :)
Pirmo 1,5 gadu papriecājos par smukām bildēm (arī naktī)... tagad viss ir "utilitārāk" t.i. saprast, ka cūkas pie barotavas ir - var; laiku kad nāk - nolasīt var; skaitu +/- arī noteikt var; bildes sūta labi t.i.~ 1 min laikā (kas ir galvenais) - viss !!! man vairāk neko nevajag :)
Albūmā tāpat tak neliksi :)
Pa lielam par LTL Accornu ir labas atsauksmes. Visas viņas (ne tikai LTL) pēc laika sāk gļukot:))
Ja negribās LTL tad kā alternatīva varētu būt SG-580M.
Range Ops XR Series cena LA 105.00€, USA cena 149,99 $ (119.00€)
http://foto.browning.lv/lv/pro...
http://shop.browningtrailcamer...