Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Iesakiet kaadas aktiivaas austinas labaak pirkt, un kaapeec!!

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 13 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 23.03.2015. 15:19

Gatis
Pēdējo reizi manīts 2025-06-17 01:17
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
26.08.2013. 00:22
MePaBlu austiņas var iegādāties veikalos HUBERTS.
Vairāk informācijas šeit:
http://www.huberts.lv/lv/katal...
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
26.08.2013. 07:54
Peltor Spot ! Man jau trešās iet... :D iepriekšējās divas medībās izsēju...:D
Slēpts
26.08.2013. 10:18
Peltor sport tactical, jau kuro gadu strādā.
Vispār jau stulbi- nosprāgtu- varētu citas pamēģināt- vai ari pa Zariņkunga modei jāmēģina pasēt:)
Slēpts
26.08.2013. 10:25
mhm paldies Intar :) esmu pats militaarists un paslaik atrodos afganistaanaa :) brauksu driiz maajaas, atvilinaajumaa, un taapeec luukojos peec saadaam aktiivajaam austinaam..esmu lozmeteejnieks un dzirdi jau sacakareeju 2007 gadaa :( katru gadu mokos ar ikkgadeejo paarbaudi pie LORa..vismaz jaanotur taa dzirde taadaa liimenii kaada nu vina ir..paldies viiri par ieteikumiem!!
Slēpts
26.08.2013. 10:35
man coms iedeva pameeginaat Peltor Sport Tac kad ar 50.cal bliezu, straadaa labi :) bet man personiigi likaas ka siic vinas par daudz..toties izmeeginaaju veel Peltor ComTac XP un siis ir tas ko vajag :) bet cena gan taada neadekvaata manaa skatijumaa - 280ls :D taapeec mekleeju zelta viduscelu :)
Intars
Intars
Pēdējo reizi manīts 2024-10-25 18:38
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: Rīts
Atrašanās vieta: Nagļi
Medību stāžs: No 2001
Aprīkojums: Blaser F3, Blaser R8 GRS+Kahles 624i, Keppeler Benchrest 6,5x47+Nightforce 15-55/52
Medību trofejas: 2
26.08.2013. 11:43
Jāni, tad jau tas "militarymorons" saits Tev kā kulaks uz acs :)
Tur, ja iedziļinās - ir baigi daudz info gan par apģērbiem, ieročiem (AR-15 tips pārsvarā), optikām priekš AR-15 utt.
Es gan neesmu militārists, bet šo saitu (apskatus) lasu regulāri jau no kāda 2010 gada..
Liekās, ka tie džeki (īstenībā viens fanāts) toč saprot par ko raksta;
Nu vot, tad kaut kur ap 2010.g. šai saitā bija kā reiz "review" uz MePaBlu austiņām - atsuksme bij tāda - ka MePaBlu ir vienas no labākajām; tam džekam patika pat labāk par visiem Sordin un Peltor "pro" modeļiem! Sevšķi tika uzsvērts lietošanas ērtums dēļ tiem gēla spilnveniem.
Tagad viņš šo apskatu ir izņēmis no saita, jo iekš ASV MePaBlu esot ļooti grūti dabojamas. Tipa dīleris - sucks :))
Kaut kā tā...
Tev kā militāristam labāk piestāvētu Sordin vai Peltor "pro" modeļi (pēc fen-šui) - tie arī jāpērk!!! kaut gan tīri medībām MePaBlu būs labākas(ērtākas) :))))
Slēpts
26.08.2013. 15:12
es gribu tiesi mediibaam jo darbaa vinas var aatri beigties :D jo man koleegim ir Peltorenes, 2 gadi un jau vinas ir nekadas..gribu tiiri mediibaam, lai labaak vareetu dzirdeet zveeru aktivitaates, savadaak ar savu orginaalo dzirdi to visu sadzirdeet ir taa pasuudiigi :)
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2021-04-20 07:24
Lietotāja statuss: Lietotājs
27.08.2013. 10:58
Jāni!
Šauju ar pistoli daudzus gadus un esmu izmēģinājis dažādas austiņas.
Austiņām pa lielam ir divi kvalitātes rādītāji.
Pirmais- spilventiņu(to kas skarās pie auss)kvalitāte. Šeit par silikonu nekas labāks nav izdomāts un to Tu sāc novērtēt pēc pirmās valkāšanas stundas-blīvi pieguļ un nenospiež ausi, it īpaši, ja valkā brilles(briļļu kājiņa tiek iespiesta starp ausi un galvu)
Otrais- elektroniskā pastiprinātāja darbība. Visas austiņas slāpē troksni virs 82dB- vairāk vai mazāk, atkarībā no kvalitātes. Taču ar skaņas pastiprināšanu nav tik vienkārši. Sportam domātās austiņas ļauj Tev dzirdēt ko saka trenneris vai komandas biedri. Respektīvi, ar austiņām Tu dzirdi tāpat, kā bez tām. Un sportā ar to ir pietiekami. Taču, ja vēlies lai skaņa tiktu īpaši pastiprināta, kā tas ir vajadzīgs medībām, tad tas ir cits stāsts un maksā jau ievērojami dārgāk. Augstāk Gatis Tev ielika saiti uz Huberts mājas lapu- cenu atšķirība dažādām Mepablu austiņām ir ievērojama un tas nav tāpat vien, tam ir savs iemesls. Šeit saite uz Mepablu mājas lapu- palasies. http://www.mepablu.de/index.ph...
Slēpts
27.08.2013. 11:01
ok :) paldies Aivar par padomu ;)
Intars
Intars
Pēdējo reizi manīts 2024-10-25 18:38
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: Rīts
Atrašanās vieta: Nagļi
Medību stāžs: No 2001
Aprīkojums: Blaser F3, Blaser R8 GRS+Kahles 624i, Keppeler Benchrest 6,5x47+Nightforce 15-55/52
Medību trofejas: 2
27.08.2013. 11:23
MePaBlu Twin-Tec T 0162 - skaņas pastiprinājums 20x.. Teorētisks, protams. Bet zinot vāciešu attieksmi pret rakstīto - varētu būt tuvu..
Vācijas un Austrijas veikalos tās maksā no 370-400+ Eur. Internetveikalos 340-400 Eur.
Savu Standart modeli nopirku "akcijā" pa 129.99 Eur; Parastā cena bija ~ 180 Eur
Ja pirktu tagad un bez steigas- ņemtu to Twin-Tec... Iespējams, ka uz rudeni arī nopirkšu; Standarts lai paliek šķīvīšu dauzīšanai :))