Gunti- paskaties linku. Tur ir estimate import charges . Binokļa gadījumā 141 usd. Principā aptuveni pareizi! Gan ievedmuita, gan pvn.
Nekad to neesmu izmantojis, jo pašam samaksāt nodokļus ir foršāk. Slinkums bija meklēt pārdevēju, kas piedāvā parasto apmaksas kārtību. Ja kādu tas intetesē, rītdien varu pielikt klāt bildes un papīdus informāciju. Cabelas gadījumā noteikti tas nav izdevīgāk, jo ievedmuitu rēķina uzreiz, lai gan privātie līdz150 eur netiek aplikti.
Slēpts
21.11.2016. 23:47
Muitā pastāv procedura- izvešana uz garantijas remontu:). Tad atpakaļ vedot nekas nav jāmaksā.
Ja es izmantotu ebay piedāvāto pakalpojumu un man vēl kaut kas būtu jāmaksā Latvijā, 100 % no paypala saņemtu atpakaļ.
Tātad preci, kas ASV maksā 475 usd , Latvijā VAR saņemt par aptuveni 600 eur. Protams tirgotājam priekš X6 arī jānopelna, tāpēc par cenu Latvijas internetveikalā nebrīnos. Viss, beidzam.
Man no Šveicē pa garantiju nomainīja pulksteni. Nodokļus vienojāmies, ka maksās pulksteņu ražotājs. Kad saņēmu pulksteni, tam klāt bija pievienotās kvīšu kopijas, kur tika no piegādātāja pieprasīta papildus nodokļu samaksas, jo Latvijas muita uzskatīja, ka pulksteņa vērtība ir 2x lielāka nekā norādīja piegādātājs. Tātad preces cena + sūtīšanas izdevumi, šo summu apliek ar Pvn un muitas nodokli. Un muitu neinteresē, cik lielus nodokļus ir sarēķinājusi pretējā pusē. Citā reizē vēl biju spiests maksāt 30 eur par deklarāciju. Protams, kādreiz var izsprukt arī bez problēmām.
Kā var tikt pie informācijas par to nodokļu nomaksu?
Slēpts
21.11.2016. 22:57
Šo pakalpojumu var izmantot sūtot ari no Cabelas, bet , lai arī tas ir ērtāk, lētāk ir pašam atmuitot.
Tāda sajūta, ka Māris M. apmaldījies trijās priedēs, tikai kauns atzīties
Māri M.
Tu linku vispār atvēri?
Nu jau kādus divus gadus Ebay piedāvā opciju pērkot preci nomaksāt uzreiz VISUS nodokļus saņēmēj valstī. Tieši to es jau uzsvēru, bet izskatās, ka lasīt nemāki...
Divu minūšu meklēšana un binoklis no ASV , samaksājot VISUS nodokļus ir saņemams pa 600 eur.
Tu vispār pats saproti, ko tagad runā? Tu kaut reizi esi sūtījis no ASV muitojamās preces? Tu esi informēts, ka šādas preces, ievedot Latvijā, ir jāmaksā PVN + muitas nodoklis + muitas deklarācija? Pēdējo gan , ja ir vēlme, var mēģināt izdarīt pats.
Divu minūšu meklēšana un binoklis no ASV , samaksājot VISUS nodokļus ir saņemams pa 600 eur. Nav tas ko prasiji??? Jā , pelna ASV tirgotājs, bet pareizi Valerijs rakstīja, ka mūsu dīleriem ir jābūt citai cenai. Nu nepērk viņi ebay..
Nekad to neesmu izmantojis, jo pašam samaksāt nodokļus ir foršāk. Slinkums bija meklēt pārdevēju, kas piedāvā parasto apmaksas kārtību. Ja kādu tas intetesē, rītdien varu pielikt klāt bildes un papīdus informāciju. Cabelas gadījumā noteikti tas nav izdevīgāk, jo ievedmuitu rēķina uzreiz, lai gan privātie līdz150 eur netiek aplikti.
Ja es izmantotu ebay piedāvāto pakalpojumu un man vēl kaut kas būtu jāmaksā Latvijā, 100 % no paypala saņemtu atpakaļ.
Tātad preci, kas ASV maksā 475 usd , Latvijā VAR saņemt par aptuveni 600 eur. Protams tirgotājam priekš X6 arī jānopelna, tāpēc par cenu Latvijas internetveikalā nebrīnos. Viss, beidzam.
Tāda sajūta, ka Māris M. apmaldījies trijās priedēs, tikai kauns atzīties
Tu linku vispār atvēri?
Nu jau kādus divus gadus Ebay piedāvā opciju pērkot preci nomaksāt uzreiz VISUS nodokļus saņēmēj valstī. Tieši to es jau uzsvēru, bet izskatās, ka lasīt nemāki...
Tu vispār pats saproti, ko tagad runā? Tu kaut reizi esi sūtījis no ASV muitojamās preces? Tu esi informēts, ka šādas preces, ievedot Latvijā, ir jāmaksā PVN + muitas nodoklis + muitas deklarācija? Pēdējo gan , ja ir vēlme, var mēģināt izdarīt pats.
Ko Tu pierādīji?????? Es tiku jautājis - kā binokli, kas tur maksā 499$, līdz pircējam Latvijā dabūt par 600???