Nu jā, bet esošo noteikumu punktā N2 izmaiņas nav veiktas un tas atļauj bērt arī uz zemes. Un vēl, kā dozēsim kartupeļus vai bietes???
Slēpts
03.12.2014. 11:42
tā sanāk. Tikai, kas skaitās dozēšana un cik daudz? Man jau liekas, ka jau pāslaik uzstada tās mucas tieši dēļ dozēšanas, lai barība neietu postā t.i. iemīta zemē
Lielākais prikols ir barotavas ietilpībā - 400 litri uz 1000 ha, viens grods jau būs stipri pāršauts pār strīpu :D
Jautājums par izmaiņam piebarošanas noteikumos. Viņos iet runa par mucām un dozēšanu. Vai tas nozīmē, ka uz zemes vienkārši neko pabērt vairs nevarēs???
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
06.11.2013. 08:54
Runa jau nav par tādiem kas kravu ābolu mežā izgāž, bet gan par piebarošanas "ekstrēmistiem" kādu darbības sekas var redzēt pievienotajā sižetā. Pie kam man jāatzīmē Latvijas Valsts mežu patiesā tolerance un vēlme visu risināt mierīgā sarunu ceļā. Es varu personīgi prognozēt savu reakciju, ja kaut kas tuvu līdzīgs būtu noticis manā privātajā mežā!!![youtube::O11T9KYGG6o]
Jāmeklē radoši risinājumi.
Lielākais prikols ir barotavas ietilpībā - 400 litri uz 1000 ha, viens grods jau būs stipri pāršauts pār strīpu :D