Kas par naivumu Lauri :)))))) kāda krava? kas to visu nofilmēja? cik liecinieku? vai izbirušu graudu maiss un āboļu čupiņa ir noziegums? ja tantiņai no maximas kules izbirs kartupeļi autobusa pieturā Tu viņu nežēlīgi sodīsi? :)))
Lauri ,vai 50m vai 101m es noberu to kravu. Kas reāli izmainās dabā? Vai meža lopam tie 50m grūti noiet? Kurš idiots noteica šos metrus? Vietās kur ir norpietni meža dienestu darbinirki jau sen viss ir sarunāts par barotavu izvietojumu. Ja var atrast noplūdušu bebraini , tad var atrast arī barotavu , parasti piebraucamā vietā un ja kas nepatīk var uzzvanīt kolektīva šefam un sakārtot lietas.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
09.10.2013. 19:23
Lauri, tā nav demogoģija, bet tiesiskuma medaļas otra puse ;)
ja jau runa par biezo, tad viņam pietiks iespēju atrast advokātu, kurš Tev uz viena pirksta (uzmini, kura) pierādīs, ka Tev nav taisnība :)
Nav Jums cienītie reālas izpratnes un racionālas pieejas uz problēmu.
Loģiski, ka 100m ir galīgi garām, jābūt min 500m, u tt.
Bet projektā ir definēts, ka atbidīgs par barošanu ir medību tiesību lietotājs, līdz ar to, formējums lai tiek galā ar šo pašdarbnieku.
Man, Žanna, tiesai nekas nebūs jārāda un jāpierāda.
Slēpts
09.10.2013. 21:12
nu baros 1000m no tava lauka, bet vasarā viņas tāpat ies pie tevis uzkost. ;)
10.10.2013. 10:59
Lauri, nu pirms raksti kaut ko forumā, pakonsultējies ar juristu. Tieši TEV tiesai būs jāpierāda, ka kaimiņš ir vainīgs, nevienam sava nevainība nav jāpierāda, jāpierāda ir VAINA! ;)
Saproti, es nekādā gadījumā neatbalstu to Tavu iedomāto kaimiņu, kaut kādai cieņai vienam pret otru ir jābūt un ētikai arī. Bet mēs te tagad apspriežam (ceru) iedomātu situāciju. Un aizdomāties jau var pat tik tālu, ka kaimiņš teiks, ka nevis viņš pie Tava lauka cūkas baro, bet Tu savu piebarošanas lauciņu esi izveidojis pie viņa graudu glabātuves un rezultātā viņam cūkas visus krājumus noēd :D :D :D
Runa jau ir par savstarpēju cieņu, nevis par to, ka nu tik tiesāsies! Normāls cilvēks jau tāpat kaimiņam lauka malā barotavu netaisīs. Ir jāsarunā savā starpā, citādi kašķi vien sanāks.
Es, Žanna ne ar vienu nekašķējos un man tas nav vajadzīgs. Es vienkārši cūku nošauju. Neesmu vienīgais lauksaimnieks Latvijā.
Bet kautko Tu neesi sapratusi līdz galam.
Apdomā vēlreiz situāciju, veic tās analīzi, ganjau pieleks. :)
13.10.2013. 09:14
Lauri!
Nu nevajag braukt , lūdzu, man virsū ;) Ne es Tev kaimiņos dzīvoju, ne manas cūkas ēd Tavus graudus ;)
Un, palasot Tavus postus dažādās tēmās, man gan rodas iespaids, ka Tu gribi pakašķēties ;)
Palasi, lūdzu, manu pēdējo postu bez emocijām, var būt sapratīsi, ko es gribēju teikt!
ja jau runa par biezo, tad viņam pietiks iespēju atrast advokātu, kurš Tev uz viena pirksta (uzmini, kura) pierādīs, ka Tev nav taisnība :)
Loģiski, ka 100m ir galīgi garām, jābūt min 500m, u tt.
Bet projektā ir definēts, ka atbidīgs par barošanu ir medību tiesību lietotājs, līdz ar to, formējums lai tiek galā ar šo pašdarbnieku.
Man, Žanna, tiesai nekas nebūs jārāda un jāpierāda.
Saproti, es nekādā gadījumā neatbalstu to Tavu iedomāto kaimiņu, kaut kādai cieņai vienam pret otru ir jābūt un ētikai arī. Bet mēs te tagad apspriežam (ceru) iedomātu situāciju. Un aizdomāties jau var pat tik tālu, ka kaimiņš teiks, ka nevis viņš pie Tava lauka cūkas baro, bet Tu savu piebarošanas lauciņu esi izveidojis pie viņa graudu glabātuves un rezultātā viņam cūkas visus krājumus noēd :D :D :D
Runa jau ir par savstarpēju cieņu, nevis par to, ka nu tik tiesāsies! Normāls cilvēks jau tāpat kaimiņam lauka malā barotavu netaisīs. Ir jāsarunā savā starpā, citādi kašķi vien sanāks.
Bet kautko Tu neesi sapratusi līdz galam.
Apdomā vēlreiz situāciju, veic tās analīzi, ganjau pieleks. :)
Nu nevajag braukt , lūdzu, man virsū ;) Ne es Tev kaimiņos dzīvoju, ne manas cūkas ēd Tavus graudus ;)
Un, palasot Tavus postus dažādās tēmās, man gan rodas iespaids, ka Tu gribi pakašķēties ;)
Palasi, lūdzu, manu pēdējo postu bez emocijām, var būt sapratīsi, ko es gribēju teikt!