...ja tam ješkam kājas sašņorētas - tur īsti nekas ētisks ne neētisks ,pie kam šamie zvēruļi tādā veidā maskējās -izliekoties par beigtiem. ir bijis arī tā ,ka beigts ješka pēkšņi atdzīvojās aizšņorētā mugursomā,labi ka aizšņorētā...,:). ja tam ješkam būtu uzsākts atmizošanas process un tad galva augšā ,tas nu gan nebūtu lāga gājiens.
...tas mušīšanas process ir medību procesa sastāvdaļa un detalizēti un tēlaini to apspriest publiskā veidā šobrīd nav pareizi. sabiedribas izglītošanas sistēma manuprāt šajos jautājumos ir ļo-oti nepilnīga . zaļie ,kā zināms, ēd tikai zāli,un gaļa dzīvo saldētavā ,vai jau gatavu kotlešu karbonāžu,desu,u.tt. paskatā.
Ātri gan mēs aizmirstam,kad Zariņa kungs bija ielicis video kur parādīja kā vieglāk nodīrāt bebru pūšot gaisu aiz ādas [beigtam] tad bļāva kā traki,ka tas nav pareizi nav humāni un t.t. šet blin dzīvnieku stiepj tā kā kādi aborigēni.Kur te ir ētika grūti bija nosist.ĀKSTI.
...Pēter ,neapsaukājies un pietaupi personīgai lietošanai savu pārparasto humānismu vai racionālismu par nosišanu,ja esi mednieks ,tad neizrādi arī savu nezināšanu. dzīvniekam sasienot kājas ij "spalviņa nenokrīt". kodējiem mēdz iedot iekosties pagalē un arī žokļus sašņorē lai nesējam pakaļā vai priekšā neiekož.,:)
...un ,ja ved vai velk beigtu medījumu ar džipu vai kvadrociklu ,tad varētu būt ok un kruta vispār atzīts pasākums?,:) ja to dara cilvēki ,tad tie ir ir āksti un aborigēni,-tā es izlasīju.
...ir labi zināms ,vismaz medniekiem,ka ješka briesmu brīdī izliekās par beigtu un tad pēkšņi vienā mirklī atdzīvojās,šoreiz iepējams fotosesijas mirklī. nesaskatu te iemeslu ziepju operas iztirzājumam.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
07.10.2013. 08:31
Njāāā... Laikam jau citiem atklāšanā gājis vēl bēdīgāk, nekā mums, ja viens nabaga ješka izsaucis polēmikas vilni divu lappušu garumā :(
Man nupat rodas iespaids, ka esmu kļūdas pēc nonākusi PETAS vai grīnpīšu mājaslapā, nevis mednieku forumā. :(
Ko te var piep***ies, viņš vēl šodien ir dzīvs!
Medību stāžs: no 2002 gada dzinējs, kā mednieks no 2009 gada
Aprīkojums: Iž 58, Savage 308 win, Ata arms neo 12
Suņi: jagterjers Urga
Medību trofejas: 1
07.10.2013. 08:46
žanna tu takš teici ka šmājie jūspusē izmedīti, vai tas vaislai atstātais :) apmācībām paturējāt ka dzīvs vēl šobrīd?
atklājām sezonu uz 1/2 slodzi - talka līdz pusdienām pēc tam daži mazi mastiņi- rezultāts aļnu bullēns. kopumā, laiks ideāls un lietderīgi pavadīta diena :)
Slēpts
07.10.2013. 08:49
Mums vienu gadu dzinējs iznesa ješku kuru bija mans suns noķēris.Paņēmis ar suņa siksnu apsējis un pār plecu nesa ārā.Tikai kad uzmeta uz bobika kapota sapratu ka dzinējs viņu nav piebeidzis.Jo kad kāds gāja garām pamanīju ka acis kustās līdzi.Taka te pa kaitēkļiem nav jaceļ lieka brēka.
...tas mušīšanas process ir medību procesa sastāvdaļa un detalizēti un tēlaini to apspriest publiskā veidā šobrīd nav pareizi. sabiedribas izglītošanas sistēma manuprāt šajos jautājumos ir ļo-oti nepilnīga . zaļie ,kā zināms, ēd tikai zāli,un gaļa dzīvo saldētavā ,vai jau gatavu kotlešu karbonāžu,desu,u.tt. paskatā.
...un ,ja ved vai velk beigtu medījumu ar džipu vai kvadrociklu ,tad varētu būt ok un kruta vispār atzīts pasākums?,:) ja to dara cilvēki ,tad tie ir ir āksti un aborigēni,-tā es izlasīju.
...ir labi zināms ,vismaz medniekiem,ka ješka briesmu brīdī izliekās par beigtu un tad pēkšņi vienā mirklī atdzīvojās,šoreiz iepējams fotosesijas mirklī. nesaskatu te iemeslu ziepju operas iztirzājumam.
Man nupat rodas iespaids, ka esmu kļūdas pēc nonākusi PETAS vai grīnpīšu mājaslapā, nevis mednieku forumā. :(
Ko te var piep***ies, viņš vēl šodien ir dzīvs!
atklājām sezonu uz 1/2 slodzi - talka līdz pusdienām pēc tam daži mazi mastiņi- rezultāts aļnu bullēns. kopumā, laiks ideāls un lietderīgi pavadīta diena :)