Šitā nāk pāri sētai, no kaimiņu puses nav problēmu pāri tikt, bet ārā viņai bij problēmas tikt, tāpēc viņai nācās pa ābeles zemajiem zariem, kas aug tieši blakus sētai, pāri žogam kāpt. Starp citu, lapsa, tā pat kā šakāļi, vilki, koijoti kucēniem atvemj barību, tāpēc arī ēda un vietas, aiznesa gan pilnu kuņģi, gan vēl zobos barību.
Un tieši tādu būri ar dzīvu klukstētāju es gribu dabūt, jo šeit viņa jūtās gana droši, lai iekristu tādās lamatās.
Man noteikti būtu vienkāršāk to vai tās lapsas nomedīt tradicionālā veidā,ar slazdiem vajag kādu lapsu slazdošanas spečuku.Papētītu apkārtni,kur tā lapsa vazājas un vakarā,pirms tumsas iestāšanās novaktētu.Lapsai tāpat kā vilkam patīk pasēdēt kādā augstākā vietā ar labu pārredzamību un pavērot apkārtni.Lapsu taciņas arī nav grūti atrast-parasti gar meža vai lauka malu,kur zāles aizsegs.Tur arī jāpavaktē,pāris vakaros būs rokā.Var vēl kādu reizi uzpīkstināt ar zāles lapu,tikai nevajag pārcensties-pati atskries.
Nu re, vakar vakarā atkal ekscess.
Viņa vakar klāt jau bija 22.30, suņi sacēla bardaku un kaimiņš zvanīja teica ka esot redzējis viņu nākam pie manis, tad izmeklēju dārzu nekā, bet pēc pusstundas, kad atkal suņi ierējās, izgāju klusu ārā un ieslēdzu lielos lukturus, tur nu viņa bija, sēdēja uz manas sētas, kur kaimiņš savus hlamus salicis, tad nu gan es skrēju aurodama un mesdama viņai pakaļ dēļus. Tā arī vairāk neparādījās. Bet nu liela gan bija augumā, nav brīnums ka 6 putnus vienā naktī aizstiepa. Barošu es viņu ar antifrīzu un man vienalga, ko te teiks un cik tas ir humāni.
Andi
Priekš tam ir veikali, kur tirgo ļoti garšīgas ķekavas vistiņas, ņemam špricīti un taisam vistiņai vakcinācijas, dažādās ķermeņa vietās un dodam šo gardumu bezkaunīgajām lapsām. Jau pāris ēsmas izliku, tad jau rīt redzēs vai uzķersies. Visi kaimiņi pabrīdināti un savus lopus-suņus, kaķus savākuši.
Man šo paņēmienu ieteica kā baigi labu esam.
Mums te izrādās ir vesals lapsu uzbrukums, sīkie kverpļi ir ēsmu apēduši, bet tas maita, kas mani apciemo, pa nakti bij klāt, vakar atvedu 3 pīles mājās samaksāju 200 eiro, ieliku voljērā un blakus piesēju suni, šodien no rīta skatos, otrā pusē padla ir mēģinājusi rakties un grauzusi voljēram stūri, tas nozīmē ka agri vai vēlu viņa norīs arī šitos putnus, lūdzu iesakiet kā no tā pretekļa tikt vaļā???? Help!!!
Katru nakti pa ielu gar sētu pastaigājās vesela ģimenīte.
Slēpts
19.05.2014. 09:01
NU un te sākas pasakas....
Nez kādas zelta olas šīs pīles dēs- 200EUR tas ir neticami.
Līdz ar to uzskatu ka tēmas piesārņotājs ir vienkārši provakators....
Pilnmēness laiks:)
Un tieši tādu būri ar dzīvu klukstētāju es gribu dabūt, jo šeit viņa jūtās gana droši, lai iekristu tādās lamatās.
Viņa vakar klāt jau bija 22.30, suņi sacēla bardaku un kaimiņš zvanīja teica ka esot redzējis viņu nākam pie manis, tad izmeklēju dārzu nekā, bet pēc pusstundas, kad atkal suņi ierējās, izgāju klusu ārā un ieslēdzu lielos lukturus, tur nu viņa bija, sēdēja uz manas sētas, kur kaimiņš savus hlamus salicis, tad nu gan es skrēju aurodama un mesdama viņai pakaļ dēļus. Tā arī vairāk neparādījās. Bet nu liela gan bija augumā, nav brīnums ka 6 putnus vienā naktī aizstiepa. Barošu es viņu ar antifrīzu un man vienalga, ko te teiks un cik tas ir humāni.
Priekš tam ir veikali, kur tirgo ļoti garšīgas ķekavas vistiņas, ņemam špricīti un taisam vistiņai vakcinācijas, dažādās ķermeņa vietās un dodam šo gardumu bezkaunīgajām lapsām. Jau pāris ēsmas izliku, tad jau rīt redzēs vai uzķersies. Visi kaimiņi pabrīdināti un savus lopus-suņus, kaķus savākuši.
Man šo paņēmienu ieteica kā baigi labu esam.
Katru nakti pa ielu gar sētu pastaigājās vesela ģimenīte.
Nez kādas zelta olas šīs pīles dēs- 200EUR tas ir neticami.
Līdz ar to uzskatu ka tēmas piesārņotājs ir vienkārši provakators....
Pilnmēness laiks:)