Tev jau tie tādi " zobiņi". Paskat kā āda uzrauta.Man ir tādi ap 4 cm gari no 6mm stieņa ar noasinātiem galiem. Pacientam paliek 3mazi caurumtiņi.Pilnīga fiksācija ,tā teikt.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
08.03.2014. 09:08
Sveiki, vīri!
Par cik es ar lamatām neesmu medījusi un nekad neesmu iedziļinājusies, lūdzu nokomentēt šo sižetu.
Reāli sunim mežā nebija jābūt, par to tad arī nerunāsim, lai gan VASa vietā varēja būt arī medību šķirnes suns. Bet tiešām, tas varētu būt bīstami arī bērnam. http://www.ltv.lv/lv/raksts/07...
Aprīkojums: TIKKA T3 308.;TOZ-16 22LR; Browning BAR Zenith 30-06.+ Zeiss Victory V8 2,8-20x56, Иж-56-3 22/28 + Burris Eliminator III 3-12x44. Mitsubishi L200
Suņi: LV dzinējs,suns
Medību trofejas: 6
08.03.2014. 10:16
1)Saimniece päräk schvaki pieskatija savu suni.
2) Meza skraidinät sunus bez pavada nav atlauts!
3) Berni vari ari no medibu tornischa, luktas, kanzeles, torna nokrist un traumeties, pat loti smagi.
Komentärs: Sabiedriba ir loti neizglitota sajos jautäjumos.Der vienkäräsi atcereties, ka nevajag aiztikt svesas mantas, lietas, piederumus. Ja aiztiec, tad pats ari nes par to atbildibu (bernu gadijumä - vecäki).
Konkretajä gadijumä izskatijas jau nu gan, ka mednieks velas kädu lielu dzivnieku nokert, piedeväm vel ar esmu. Rezultäts tika pat televizijä apspriests.
Slēpts
08.03.2014. 12:21
Kārli, davaj par to suni kādu noteikumu, kur tas rakstīts ;)
Nu un mednieks nebija arī uzlicis zīmīti suņiem, āpšiem un citiem neatļautajiem/netermiņa dzīvniekiem līst iekšā aizliegts :D
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
08.03.2014. 17:28
Kārli!
Nu vot vieglāk paliktu, ja tas būtu medību šķirnes suns medību laikā?
Es skatos, Tev ir LV dzinējsuns. Vai Tu viņu medību laikā pie pavadas ved?
Un lamatas tomēr tiek nomaskētas, kā var galvot, ka tajās neiekāpj bērns? Bērns mežā bez pavadas drīkst atrasties?
Par cik es ar lamatām neesmu medījusi un nekad neesmu iedziļinājusies, lūdzu nokomentēt šo sižetu.
Reāli sunim mežā nebija jābūt, par to tad arī nerunāsim, lai gan VASa vietā varēja būt arī medību šķirnes suns. Bet tiešām, tas varētu būt bīstami arī bērnam.
http://www.ltv.lv/lv/raksts/07...
2) Meza skraidinät sunus bez pavada nav atlauts!
3) Berni vari ari no medibu tornischa, luktas, kanzeles, torna nokrist un traumeties, pat loti smagi.
Komentärs: Sabiedriba ir loti neizglitota sajos jautäjumos.Der vienkäräsi atcereties, ka nevajag aiztikt svesas mantas, lietas, piederumus. Ja aiztiec, tad pats ari nes par to atbildibu (bernu gadijumä - vecäki).
Konkretajä gadijumä izskatijas jau nu gan, ka mednieks velas kädu lielu dzivnieku nokert, piedeväm vel ar esmu. Rezultäts tika pat televizijä apspriests.
Nu un mednieks nebija arī uzlicis zīmīti suņiem, āpšiem un citiem neatļautajiem/netermiņa dzīvniekiem līst iekšā aizliegts :D
Nu vot vieglāk paliktu, ja tas būtu medību šķirnes suns medību laikā?
Es skatos, Tev ir LV dzinējsuns. Vai Tu viņu medību laikā pie pavadas ved?
Un lamatas tomēr tiek nomaskētas, kā var galvot, ka tajās neiekāpj bērns? Bērns mežā bez pavadas drīkst atrasties?