naf. 12 kal, jāņem kādu militāro kalibru, kura patronas var brīvi dabūt kara laikā. hubertā interesants piedāvājums 223 kal, tik radziņš tāds nenopietnis... :-)
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Lisa, Džimbo, Rokijs, Kleo
Medību trofejas: 21
14.04.2014. 22:44
da cik gribi var jāprot meklēt :D gulbenē, madonā, rēzeknē.
I par militaro man ka .223 magazīnu piedāvājumi nāk navalam, 45 patronu magazīnas cenā no 20€ līdz 30€ ,bet reāli nekur viņas nav vajadzīgas es i no 10 patronu magazīnas lielākais 2 esmu pēc kārtas izlaidis
Slēpts
15.04.2014. 10:57
Huberta "interesantajam piedāvājumam 223 kal" aptveres uz 20 patronām (plastmasa, Magpul) Igaunijā pieejama bez stresa, tas pats uz 10 patronām
Čaks Noriss aptveres nelieto. Viņš pēc šāviena nogaida, kamēr aizslēgs atvelkas atpakaļ, tad paņem no kabatas nākamo patronu un ieliek stobrā. No malas tas izskatās pēc automātiskās šaušanas režīma.
I par militaro man ka .223 magazīnu piedāvājumi nāk navalam, 45 patronu magazīnas cenā no 20€ līdz 30€ ,bet reāli nekur viņas nav vajadzīgas es i no 10 patronu magazīnas lielākais 2 esmu pēc kārtas izlaidis
biju hubertā izskatījās glauns :D
Meklē iekš BalticFox.ee
Tiem jaunieshiem var jautāt, da faktiski jebkurš igauņu ieroču tirgotājs tās aptveres var nodrošināt