Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
22.09.2016. 10:57
cik tad Alpha 100 ir liels ekrāns?
Alpha - 40*65mm
Cat60 - 55*100mm
Alpha izmantoju medībās gan kā navigaciju gan kā suņu darbības kontroles iekārtu. Ar satelītu atrašanu nav problēmu.Tos atrod ātri.
Cat60, mitum @ triecien izturīgo, kā tālruni + Waze sistēmu automašīnā.Tieši tāpēc nepieciešams lielāks ekrāns.
Arī medījot ar suņiem, it īpaši, ja esi medību vadītājs un suņu īpašnieks, ir svarīgi ,lai būtu vienlaicīgi pieejamas divas iekārtas t.i. navigācija, kurā Tu redzi suņus un savu atrašanās vietu, un tālrunis.
Slēpts
22.09.2016. 09:34
Uldi!
Ivar un Ģirt -Jums kādam ir vismaz kāds no šiem gadžetiem, par dronu un samsung 7 nemaz nerunājot, ka tik aktīvi iesaistaties šajā diskusijā it kā viņus izplatītu :):)
Man šādas ierīces nav- un es esmu pārdomaš- vai man vajag.
Lai kā manam taksim patīk dzīt un lai cik lieliskā formā viņš nebūtu - tomēr viņam ir 10 gadi un es nezinu vai es gribu atļauties nopirkt Garminu. Tāpēc ik pa laikam pētu aŗi alternatīvas.
Un arī man , apskatot to igauņu ražojumu MMD, neradās pārliecība, ka tajā brīdī , kad taksis pārpeldēs grāvi tā ierīce strādās..
Arī parastu Garminu esmu lietojis priekš sevis ejot kā dzinējs pirms gadiem 9, gan makšķerējot vēl agrāk daudzus gadus, un zinu cik brīžiem sūdīgi to bija palaist, lai atrod satelītus, it seviški ja aizmirsu ieslēgt klajā laukā, meža biezoknī bija ļoti ilgi jāgaida.
Un tad priekš sevis atradu, ka NOKIA kartes un iebūvētā GPS kombinācija ir ļoti optimāla , lai saprastu, kur atrodies.
Un laikam man pietiktu , ja šajā kartē redzētu, kur man taksis ir aizlaidies.
p.s
Ne telefonus, ne trekerus neizplatu:)
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
22.09.2016. 07:42
Domāju katrs pērk to kas viņam attiecīgajā, brīdi ir pa kabatai, nu kurš katrs nevar atļauties nopirkt Garminu,
????? Nu tad kādu tālr. modeli tam trekerim piepirki klāt?
No pašreizējā tālruņu piedāvājuma LV , kurus varētu pievienot trekerim izmantošanai medībās ir CAT, kaut arī tie vēl tādā testa režīmā t.i. 50-mitais galīgi izgāzās, 30- mitajam un 40-mitajam mazi ekrāni paliek 60- mitais, BET NU TAM CIPARIŅŠ - 600eiriki..... ar plusiņu + vēl trekeris. Un rekuri rezultāts - Garmin sistēma L Ē T Ā K A.
Un saukt kādu par īstu vai neīstu mednieku vērtējot tikai pēc ekipējuma ir nepareizi, ne jau tavs ekipējums nosaka, kāds esi mednieks, bet gan tava attieksme un izturēšanas medību laikā, ja esi impis tad arī visu mūžu tāds būsi neraugoties uz to vai tev ir Garmin, tkstar, Merkel vai IŽ18, tas tā manas domas.
pilnīgi piekrītu šim komentāram. Man aprīkojumā arī ir divi IŽ, viensno viņiem "štučnoje" izpildījumā , Remingtons ar sūdīgu aizslēgu, ko vēl tagad dauzi atgādina :) un ČZ masene .
Bet savam sunim diemžēl došu to labāko, ko var dabūt, jo negribās viņus zaudēt :(.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
21.09.2016. 22:48
Nu man ir Tele2, mūsu medību platībās pat neatceros, vai kādreiz zona ir pazudusi. Vīram bija BITE, vispār bija vāks- kā ārā no pilsētas, rā zona pazūd uz visiem laikiem! Tagad arī viņam ir Tele2. Salīdzinot gan viņam ar krutu nokiju zonas uztvere ir nedaudz sliktāka, nekā manam lētajam samsungam, ko daži par telefonu vispār neuzskata, un, kur vecim zona pazūd man vēl 50% ir zona!
Žēl tikai, ka tam manam verķim neko pievienot nevar, izņemot austiņas. Nemūžam viņu ne pret ko nemainītu, un, ja trekeri nenopirkšu, tad tā arī dzīvošu ar vecu telefonu.
Slēpts
21.09.2016. 22:01
Nu S6 nav ūdens/mitruma izturīgs, bet S6 Active ir IP68, kas ir labāka ūdens izturība kā IPx7
Drons nav, Samsungi nepatīk :D
Suņa trekeru gan 99% izvēlētos uz telefona izmantojamu. Pirmkārt lētāks, otrkārt daudz plašāks pielietojums(gan trekerim, gan telefonam), nav ierobežots attālums. Mīnus gan ir - zona, bet ja piemeram Tractive pats izvelas labāko, tad domāju, ka maza iespēja vienlaicīgi visus operatorus pazaudēt.
Domāju katrs pērk to kas viņam attiecīgajā, brīdi ir pa kabatai, nu kurš katrs nevar atļauties nopirkt Garminu, tajā skaitā arī es ne. Un saukt kādu par īstu vai neīstu mednieku vērtējot tikai pēc ekipējuma ir nepareizi, ne jau tavs ekipējums nosaka, kāds esi mednieks, bet gan tava attieksme un izturēšanas medību laikā, ja esi impis tad arī visu mūžu tāds būsi neraugoties uz to vai tev ir Garmin, tkstar, Merkel vai IŽ18, tas tā manas domas.
Es to huntlocu apskatīju pagajušo gadu mmd kausos. Uzreiz ,kas iekrita acīs, bija lādēšanas ligzda microusb bez gumijas aizsarga. Kad pajautaju izplatītājam, kā tāda ligzda darbosies pēc pus gada lietošanas mežā ,viņam pat nebija ko atbildēt.
Ivar un Ģirt -Jums kādam ir vismaz kāds no šiem gadžetiem, par dronu un samsung 7 nemaz nerunājot, ka tik aktīvi iesaistaties šajā diskusijā it kā viņus izplatītu :):)
Alpha - 40*65mm
Cat60 - 55*100mm
Alpha izmantoju medībās gan kā navigaciju gan kā suņu darbības kontroles iekārtu. Ar satelītu atrašanu nav problēmu.Tos atrod ātri.
Cat60, mitum @ triecien izturīgo, kā tālruni + Waze sistēmu automašīnā.Tieši tāpēc nepieciešams lielāks ekrāns.
Arī medījot ar suņiem, it īpaši, ja esi medību vadītājs un suņu īpašnieks, ir svarīgi ,lai būtu vienlaicīgi pieejamas divas iekārtas t.i. navigācija, kurā Tu redzi suņus un savu atrašanās vietu, un tālrunis.
Man šādas ierīces nav- un es esmu pārdomaš- vai man vajag.
Lai kā manam taksim patīk dzīt un lai cik lieliskā formā viņš nebūtu - tomēr viņam ir 10 gadi un es nezinu vai es gribu atļauties nopirkt Garminu. Tāpēc ik pa laikam pētu aŗi alternatīvas.
Un arī man , apskatot to igauņu ražojumu MMD, neradās pārliecība, ka tajā brīdī , kad taksis pārpeldēs grāvi tā ierīce strādās..
Arī parastu Garminu esmu lietojis priekš sevis ejot kā dzinējs pirms gadiem 9, gan makšķerējot vēl agrāk daudzus gadus, un zinu cik brīžiem sūdīgi to bija palaist, lai atrod satelītus, it seviški ja aizmirsu ieslēgt klajā laukā, meža biezoknī bija ļoti ilgi jāgaida.
Un tad priekš sevis atradu, ka NOKIA kartes un iebūvētā GPS kombinācija ir ļoti optimāla , lai saprastu, kur atrodies.
Un laikam man pietiktu , ja šajā kartē redzētu, kur man taksis ir aizlaidies.
p.s
Ne telefonus, ne trekerus neizplatu:)
Un neaizmirsti, ka telefonam ir daudz plašāks pielietojums tāpat kā GSM GPS trekerim
????? Nu tad kādu tālr. modeli tam trekerim piepirki klāt?
No pašreizējā tālruņu piedāvājuma LV , kurus varētu pievienot trekerim izmantošanai medībās ir CAT, kaut arī tie vēl tādā testa režīmā t.i. 50-mitais galīgi izgāzās, 30- mitajam un 40-mitajam mazi ekrāni paliek 60- mitais, BET NU TAM CIPARIŅŠ - 600eiriki..... ar plusiņu + vēl trekeris. Un rekuri rezultāts - Garmin sistēma L Ē T Ā K A.
pilnīgi piekrītu šim komentāram. Man aprīkojumā arī ir divi IŽ, viensno viņiem "štučnoje" izpildījumā , Remingtons ar sūdīgu aizslēgu, ko vēl tagad dauzi atgādina :) un ČZ masene .
Bet savam sunim diemžēl došu to labāko, ko var dabūt, jo negribās viņus zaudēt :(.
Žēl tikai, ka tam manam verķim neko pievienot nevar, izņemot austiņas. Nemūžam viņu ne pret ko nemainītu, un, ja trekeri nenopirkšu, tad tā arī dzīvošu ar vecu telefonu.
Drons nav, Samsungi nepatīk :D
Suņa trekeru gan 99% izvēlētos uz telefona izmantojamu. Pirmkārt lētāks, otrkārt daudz plašāks pielietojums(gan trekerim, gan telefonam), nav ierobežots attālums. Mīnus gan ir - zona, bet ja piemeram Tractive pats izvelas labāko, tad domāju, ka maza iespēja vienlaicīgi visus operatorus pazaudēt.