Aprīkojums: IŽ-26e; Weatherby Vanguard 30-06; Savage Mark II .22; Yildiz Lux 12cal
Medību trofejas: 1
07.08.2014. 22:55
Sestdien sadūšojos pabarot odus un 20:40 apsēdos. Paveicās, ilgi nebija jābaro un 21:15 jaunais bija ārā. Apetīte remdēta un tagad toč uz bebru tikai pēc baura!
man liekas ka kuilis uz 300kg un alnis uz 500kg ir ļoti reāls, ja pirms tam 20 veču kolektīvs to "sveicina" ar svina pikām un tās salaiž iekšā zvērā :D :D :D
kā dzirdēti nostāsti no makšķerniekiem - sacensībās zivīm iekšā stuķēti renkuļi, skrotis, pat kabatas naži utt lai tik palielinātu to svaru un iegūtu 1.vietu :D :D :D
pēdējais ko dzirdēju par makšķerniekiem, ka šogad sacensībās Salacā, kad ķēra lašus un taimiņus tie tika iepirkti no zvejniekiem, slēpti upē un pēc tam pasniegti kā pašu ķerti...
Slazdus neviens nepārbauda ik pēc pāris stundām, tapēc lai gaļa būtu lietojama uzturā ir jābūt pietiekami zemai temperatūrai.
Vēl drusku par agru , ēdamā gaļa bebram izveidojas nosalstot slazdā.
kā dzirdēti nostāsti no makšķerniekiem - sacensībās zivīm iekšā stuķēti renkuļi, skrotis, pat kabatas naži utt lai tik palielinātu to svaru un iegūtu 1.vietu :D :D :D
pēdējais ko dzirdēju par makšķerniekiem, ka šogad sacensībās Salacā, kad ķēra lašus un taimiņus tie tika iepirkti no zvejniekiem, slēpti upē un pēc tam pasniegti kā pašu ķerti...