Pilnībā piekrītu..... nez kāpēc tad neviens no šiem monstriem nav nofotagrafēts uz svariem...... Es zinu kā izskatās bebrs uz 25-28 kg tad man ir jautājums kā izskatās tie četrudesmitnieki... nu nevienā bildē neesmu neko tādu vēl redzējis
Pašiem rekords ir 42 kg māte. nomedīta nosusinot grāvjus un izdenot ar suni, bet tas bija kādi gadi 4-5 atpakaļ. Toreiz pat nenobildejām.
Protams ka ir monstriki, bet trāpās ne tik daudz, jo it īpaši ja ir aktīvas bebru medības tad pat 25 kg liekas monstrs, bet ja tur neviens vēl nav medījies nekad, tad ir iespēja izaugt arī pat lielākam.
Slēpts
29.04.2014. 11:13
iekarot 25kilo copes svaros nebrīnos, ka saiet konusā svariem. Lai gan izskatās jau liels un 100%, ka māte un uz tā rēķina var jau labi svaru pielikt ;)
Ir nomedīti lielāki, protams ja attēlā bisei stobri nav metru gari, un nu 40 kg tas nav reali. Tad manam lielakajam vajadzēja būt 50 pāri, bet nez kāpēc stipri pāri 30 neviens nav vilcis.......
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
29.04.2014. 10:38
es kkad gadus 3-4 atpakaļ redzēju nu toč ap 50kg kā saka nobarojies kā cūka, pat no 12 ar lodi šāvu, bija gan krūmi priekšā un poļevs neko īpaši ar caurejamību neizceļas, bet ddupleks vel nebija aktuāls, tā i viņš ari noziedēja. Bet lielākais man bija 38kg
Aprīkojums: Tikka T3 Hunter 308 win., FinnClassic 12/76
Suņi: Inkija, Bavārijas asinspēdu dzinējsuns
Medību trofejas: 11
29.04.2014. 10:17
Vīri ir jautājums.Trofeju sadaļā ir parādījies bebrs ar svaru 41,6 kg.Nevaru teikt , ka maz bebru esmu nosūtījis uz citiem medību laukiem , bet tādu zvēru redzējis neesmu.Ko teiksiet,kādi tad ir rekordi un kāds tad objektīvi maksimālais svars bebra kungam ir redzēts????Paldies.
Mēs arī šodien pēc labi padarīta darba lauku mājā taisīsim bebra burgerīšus. Sezona gan tūlīt ir galā, bet saldētavā krājumi pietiks kādam laikam :)
Pēc profesijas esmu pavārs un tāpēc cerams vēl kādu reizi mēģināšu padalīties ar kādu recepti :)
Protams ka ir monstriki, bet trāpās ne tik daudz, jo it īpaši ja ir aktīvas bebru medības tad pat 25 kg liekas monstrs, bet ja tur neviens vēl nav medījies nekad, tad ir iespēja izaugt arī pat lielākam.
Pēc profesijas esmu pavārs un tāpēc cerams vēl kādu reizi mēģināšu padalīties ar kādu recepti :)