Aprīkojums: bise 16. kal. bise 12. kal. karabine 30-06 kal.
Suņi: Krievu eiropas laikas nu jau divi pus invalīdī.
Medību trofejas: 1
04.03.2014. 14:46
Protams tā visa ir teorija.
Slēpts
04.03.2014. 15:44
Man liekas, ka tieši par to bija kaut kur rakstīts un lasīju- ja tev kāds piešķir medību tiesības uz viņa zemes, tad tev jāreģistrē iecirknis. Lai reģistrētu iecirkni VMD iesniedz zemes grāmatas kopiju un līguma orģinālu. Ja nav oriģināls, bet kopija, tad notariāli apstiprināta. Ja meloju palabojiet.
Nav vairs nekāds iecirknis jārēģistrē, lai nelimitētots medītu vietās, kur:
-jau nav iecirknis UN
-kur medības NAV AIZLIEGTAS
UN
-kur īpašnieks to rakstveidā ir atļāvis (vai medī pats)!
Aprīkojums: bise 16. kal. bise 12. kal. karabine 30-06 kal.
Suņi: Krievu eiropas laikas nu jau divi pus invalīdī.
Medību trofejas: 1
04.03.2014. 20:40
Nu ja tu tā saki un esi pārliecināt Arni ka tā būs tad labi, Es jau arī gribētu tādu variantu, bet šobrīd vēl jāpagaida kad iznāks noteikumi, jo lasot projektu es sapratu ka būs tā kā es iepriekš rakstiju. Bet tad jautājums Arnim kāda izskatās tā atļauja līdzīgi kā pilnvara vai vienkārši līgums??? Un ja piemēram ir dabūta šī atļauja tad jau sanāk ka ar šo atļauju varēs slēgt līgumu (janu sagribas) ar blakus kolektīvu pievienojot to blakus iecirknim???
Slēpts
04.03.2014. 21:01
kapec man liekas, ka tag jau var ipasnieks kapat nelimitetos sava zemē bez iecirkna? Skiet tas jau likuma ieklauts, kas jau ir speka
Viena no idejām šo visu grozot! Noteikumi šo likuma pantu nekādā veidā nevar mainīt, tā kā nevajag būt tik aizdomīgam, ir tomēr šādas tādas nianses jāpārzina par tēmu, ja gribas komentēt!
Citāts no medību likuma:
17.pants. (1) Medību iecirkni reģistrē, ja tajā iekļautās medību platības nav mazākas par šā likuma 19.panta pirmajā daļā minēto minimālo medību platību, kurā ir atļauts medīt limitētos medījamos dzīvniekus.
Gati, nu bet protams:)
Bet nu kā likums - pāris reizes aizgāju tur apskatīties bez plintes, kamēr nebija papīru, bebru satiku, lapsai pa 20 soļi piegāju klāt, bet kā plinte līdz, ta klusums:)
Bet par to šābrīža situāciju, saskan manas domas ar Arni.
-jau nav iecirknis UN
-kur medības NAV AIZLIEGTAS
UN
-kur īpašnieks to rakstveidā ir atļāvis (vai medī pats)!
Citāts no medību likuma:
Pa lielam, Domei pie kājas, ja pretenzijas nav kaimiņiem....un ja nesatraucas vietējais milicis.
Bet nu kā likums - pāris reizes aizgāju tur apskatīties bez plintes, kamēr nebija papīru, bebru satiku, lapsai pa 20 soļi piegāju klāt, bet kā plinte līdz, ta klusums:)
Bet par to šābrīža situāciju, saskan manas domas ar Arni.