Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
31.12.2012. 18:34
Es kā sliņķis esmu atradis lielisku risinājumu, atradu pārtikas tehnologu.... Tagad no meža aizvedu visu da viņam, pārrunāju, ko vēlos, un pēc pāris dienām braucu pakaļ gatavojam produktam!
Ieskatam pievienošu dažus paraugus.
Pirmais jau pilnībā sagatavots cepetis, atliek tikai ielikt cepenē...
31.12.2012. 18:43
Vēl ir taisīts kūpinātas desas, vītinājumi, kā basturma vai surdžiks, bet no tiem foto drīzumā! Vispār ir doma šādu pakalpojumu attīstīt un piedāvāt plašam mednieku lokam. Domāju, ka sevišķi interesanti tas varētu būt Rīdziniekiem, kuriem medījumu tālāka apstrāde dzīvokļa virtuvē ir apgrūtinošs process....
Slēpts
01.01.2013. 19:59
Protams, vel pasu beidzamo pataisit par biznesu...
01.01.2013. 20:14
Šodien, 19:59
Es to drīzāk sauktu par servisu.
Daini, tevi neviens nespiež izmantot šādus piedāvājumus. Vēl jo vairāk lielākā daļa kolektīvu vismaz reizi gadā nodod kādu alni desās, vai cūku konservos. Ja vari un māki pats, tad dari!
Padalaties lūdzu ar pieredzi pīles sautēšanā. Pāris reizes mēģināju multivārāmajā katlā, bet tāda pasausa sanāk. Pie kādām temperatūrām un cik ilgi šmorējat?
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
05.11.2017. 21:18
Andri, es pīli apcepu uz lielas uguns, lai veidojas garoziņa, tad lieku šmorēties. Ja multivārāmā katlā, tad uz pāris stundām noteikti jāliek, var būt vairāk. Labs variants ir sautēt pīli apelsīnu sulā
Ieskatam pievienošu dažus paraugus.
Pirmais jau pilnībā sagatavots cepetis, atliek tikai ielikt cepenē...
Es to drīzāk sauktu par servisu.
Daini, tevi neviens nespiež izmantot šādus piedāvājumus. Vēl jo vairāk lielākā daļa kolektīvu vismaz reizi gadā nodod kādu alni desās, vai cūku konservos. Ja vari un māki pats, tad dari!
Paldies. Acīmredzot par maz sautēju(~1.5-2h) un neapcepu sākumā.