Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Medījumu pagatavošanas receptes

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 24 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 08.11.2017. 08:32

Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
31.12.2012. 18:34
Es kā sliņķis esmu atradis lielisku risinājumu, atradu pārtikas tehnologu.... Tagad no meža aizvedu visu da viņam, pārrunāju, ko vēlos, un pēc pāris dienām braucu pakaļ gatavojam produktam!
Ieskatam pievienošu dažus paraugus.
Pirmais jau pilnībā sagatavots cepetis, atliek tikai ielikt cepenē...
Andris
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
31.12.2012. 18:36
Otrais variants- kupāti...
Andris
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
31.12.2012. 18:38
Trešais variants nokūpināt medījumu... (Attēlā vēl nenokūpināti, tikai kūpināšanai sagatavoti gabali)
Andris
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
31.12.2012. 18:39
Vēl var pasūtīt iemarinētu streiku ...
Andris
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
31.12.2012. 18:43
Vēl ir taisīts kūpinātas desas, vītinājumi, kā basturma vai surdžiks, bet no tiem foto drīzumā! Vispār ir doma šādu pakalpojumu attīstīt un piedāvāt plašam mednieku lokam. Domāju, ka sevišķi interesanti tas varētu būt Rīdziniekiem, kuriem medījumu tālāka apstrāde dzīvokļa virtuvē ir apgrūtinošs process....
Slēpts
01.01.2013. 19:59
Protams, vel pasu beidzamo pataisit par biznesu...
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
01.01.2013. 20:14
Šodien, 19:59
Protams, vel pasu beidzamo pataisit par biznesu...

Es to drīzāk sauktu par servisu.
Daini, tevi neviens nespiež izmantot šādus piedāvājumus. Vēl jo vairāk lielākā daļa kolektīvu vismaz reizi gadā nodod kādu alni desās, vai cūku konservos. Ja vari un māki pats, tad dari!
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-05-27 13:44
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Ķekava
Medību stāžs: Kopš 2017
Aprīkojums: Winchester SXP 12kal; CZ 512 22LR
Medību trofejas: 3
27.10.2017. 17:11
Padalaties lūdzu ar pieredzi pīles sautēšanā. Pāris reizes mēģināju multivārāmajā katlā, bet tāda pasausa sanāk. Pie kādām temperatūrām un cik ilgi šmorējat?
Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
05.11.2017. 21:18
Andri, es pīli apcepu uz lielas uguns, lai veidojas garoziņa, tad lieku šmorēties. Ja multivārāmā katlā, tad uz pāris stundām noteikti jāliek, var būt vairāk. Labs variants ir sautēt pīli apelsīnu sulā
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-05-27 13:44
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Ķekava
Medību stāžs: Kopš 2017
Aprīkojums: Winchester SXP 12kal; CZ 512 22LR
Medību trofejas: 3
07.11.2017. 10:06
Žanna,
Paldies. Acīmredzot par maz sautēju(~1.5-2h) un neapcepu sākumā.