Ar kapuci var izlīdzēties, ja nekā labāka nav (lai ausīs "nedžinkstētu" ar to pietiek, bet tā ir tāda izlīdzēšanās). Medīt ar austiņām/aizbāžņiem ir neparocīgi, es tā arī nevaru pie tā pierast, bet iespējams, ka ir cilvēki, kuri var aizbāzt ausis un vēl uzlikt austiņas un sekmīgi medīt, jūtoties pilnīgi komfortabli...
Man ir tāds ierocis ,tikai "daktera" vietā "būris". Skaļāks tas bāziens ir ,bet izsvarojums plintei daudz feināks .Pa alni šautuvē var divas reizes mierīgu uzšaut un pat trāpīt:), kamēr šis līdz būdai tiek.Bez bremzes gāja grūtāk. Un "kaujas karstumā" mežā, tas troksnis arī izkliedējas labāk nekā šautuves būdā ,kur tiešām bez austiņām šaut ir briesmīgi nepatīkami,lai neteiktu kaitīgi.Krūmos var iztikt.Bet ar austiņām nenoliedzami komfortablāk.Vienīgi uzreiz varu pateikt ,ka T3 standarta laide man aplam nederēja.Muguriņa bija pa zemu par kādiem 25 mm. Tādam 300niekam tas ir diezgan būtiski, jo ja nevar kārtīgi iežmiegt to rori starp vaigu, plecu un roku nekāds precīzais šāviens nesanāk.Par ātri atkārtotiem šāvieniem nemaz nerunājot.
Ne tikai Tikkām - šis ir pēdējais modes kliedziens, Browning, Titan, Blaser un iespējams vēl kāds jau piedāvā standartā ar GRS laidēm - super pamēģināju liekas baigi OK, plus vēl tas ka šādi "stokā" nokomplektēti ieroči maksā lētāk kā pirkt rori un laidi atsevišķi!
Slēpts
19.03.2014. 00:45
Arnis Puksts
Vakardien, 15:08
Ar kapuci var izlīdzēties, ja nekā labāka nav (lai ausīs "nedžinkstētu" ar to pietiek, bet tā ir tāda izlīdzēšanās). Medīt ar austiņām/aizbāžņiem ir neparocīgi, es tā arī nevaru pie tā pierast, bet iespējams, ka ir cilvēki, kuri var aizbāzt ausis un vēl uzlikt austiņas un sekmīgi medīt, jūtoties pilnīgi komfortabli...
Es uz gaidi vienā ausī bāžu aizbāzni - jūtīga tā auss pēc paniekošanās ar šmeiseri bunkura apstākļos
Uz galvas/ausīm jāliek:)))
Citādi tiešām nav pārāk ērti:)
Vakardien, 15:08
Es uz gaidi vienā ausī bāžu aizbāzni - jūtīga tā auss pēc paniekošanās ar šmeiseri bunkura apstākļos