Gati, pilnībā piekrītu - weatherby mark V lieliska no visiem viedokļiem. Bet par howa, te gan jāvelk paralēles Jāņa Rebļa pieredzei ar saigu. Perfekts darba instruments, kas strādā jebkuros apstākļos - tieši tā, par saprātīgu cenu. Teksts gandrīz kā no reklāmas bukleta, bet tā tas arī ir. Medīju bieži, attiecīgi šaut arī sanāk daudz - lietus, sniegs, sals - netīrumi, pilnais tīrīšanas cikls dēļ medībām nesanāk tik bieži, bet precizitāte.. Sub .2 MOA ar veikalā pirktām patronām.
Rekur reklāmas rullītis, no kurienes nošpikoju tekstu - kas pēc personīgas pieredzes sakrīt ar praksi :-)))
P.S. Tēmas autoram - vēl viens draudzīgs padoms,: plinte var maksāt neko, bet optikai gan iesauku tērēties vairāk, nav jēgas to mainīt 2x gadā.[youtube::5irHIgoQ7-w]
Slēpts
03.04.2014. 12:49
bet precizitāte.. Sub .2 MOA ar veikalā pirktām patronām
Edvīn Bite, pēc kā tu spried ka Howa labāka Weatherby?
Jāni Kļaviņ, Tu mazliet jauc atšķirību starp Weatherby Mark V un Howa 1500, tas ir tā pat kā salīdzināt Mercedes un Opel.
Howai-izkarināts stobrs.
Cik es zinu Igaunijā sporta šāvēji izmanto HOWAS stobru un aizslēga grupu šaušanai tālās dizstancēs, pārmainot tikai laidni.
Savukārt pa tevis izslavētiem Weatherby nekas tāds nav dzirdēts.
Aprīkojums: HOWA 1500 30-06 spr. un ATA ATMS Neo 12kal.
Suņi: pagaidām nav
Medību trofejas: 1
03.04.2014. 15:30
Kad es personīgi meklēju sev karabīni, tad manā atlasē bija Weatherby un Howa. Izvēlējos Howa 1500, jo man patika labāk laide, kas nav tik plastmasīga, mēlītes nospiediens patīkamāks un palasot dažādus citu valstu forumus daudz labu atsaukšmu.
Par precizitāti tagad personīgi esmu pārliecinājies, ka 200m iešāvu viena eiro monētas lielumā. Noteiki ar varmint stobru var dabūt lode lodē.
Esmu ļoti apmierināts un citiem arī iesaku.
Ideālas atšķirības
А армяне лучше, чем грузины!
Ну чем они лучше?!
- Чем грузины! :)
Rekur reklāmas rullītis, no kurienes nošpikoju tekstu - kas pēc personīgas pieredzes sakrīt ar praksi :-)))
P.S. Tēmas autoram - vēl viens draudzīgs padoms,: plinte var maksāt neko, bet optikai gan iesauku tērēties vairāk, nav jēgas to mainīt 2x gadā.[youtube::5irHIgoQ7-w]
to punktu pareizi ieliki? :D
Jāni Kļaviņ, Tu mazliet jauc atšķirību starp Weatherby Mark V un Howa 1500, tas ir tā pat kā salīdzināt Mercedes un Opel.
Cik es zinu Igaunijā sporta šāvēji izmanto HOWAS stobru un aizslēga grupu šaušanai tālās dizstancēs, pārmainot tikai laidni.
Savukārt pa tevis izslavētiem Weatherby nekas tāds nav dzirdēts.
Par precizitāti tagad personīgi esmu pārliecinājies, ka 200m iešāvu viena eiro monētas lielumā. Noteiki ar varmint stobru var dabūt lode lodē.
Esmu ļoti apmierināts un citiem arī iesaku.